Fokus

Dvoje poginulih u pucnjavi u Vašingtonu

Komentari

Autor: Tanjug

24/08/2022

-

21:30

Dvoje poginulih u pucnjavi u Vašingtonu
Dvoje poginulih u pucnjavi u Vašingtonu - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

U okršaju vatrenim oružjem u severozapadnom delu Vašingtona najmanje četiri osobe su upucane od kojih su dve podlegle povredama, preneli su lokalni mediji.

Pucnjava se dogodila na uglu ulice O i avenije Severni Kapitol u kvartu oko trga Traktona, saopšteno je i iz policije i iz kabineta gradonačelnice Mjurijel Bouzer.

Dora Tejlor-Lou, portparolka zamenika gradonačelnice za javnu bezbednost, potvrdila je smrtne slučajeve, prenosi NBC Njuz.

Primetno je veliko prisustvo pripadnika policije ispred stambenog bloka kod kojeg se dogodila pucnjava, a gde je sada postavljen crni šator koji se koristi za forenzičko ispitivanje mesta ubistava.

U intervjuu za Vašington poust žiteljka Vašingtona Olibel Grin (54) izjavila je iz bolnice da je među ranjenima i njen sin, 35-godišnji Levon Vilijam koji je pogođen projektilom iz vatrenog oružja, ali je svestan.

Mesto današnje pucnjave se nalazi nedaleko od poprišta vatrenog obračuna koji se dogodio nekoliko sati ranije u glavnom gradu SAD, na aveniji Florida.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Svet