Fokus

Istražitelji: Telo Ane Volš možda nikada neće biti pronađeno

Komentari

Autor: Fox News

18/01/2023

-

10:07

Euronews Srbija

veličina teksta

Aa Aa

Brajan Volš iz Masačusetsa koji se trenutno nalazi iza rešetaka zbog dovođenja policijske istrage u zabludu, optužen je za ubistvo supruge Ane Volš, saopštilo je sinoć Okružno tužilaštvo Norfolka.

Takođe, Brajan je optužen i za "neprikladan transport tela", saopštio je okružni tužilac Norfolka Majkl Morisej za Fox News Digital.

"Detektivi iz policijskog odeljenja Kohaset i detektivi Državne policije Masačusetsa koji su dodeljeni Okružnom tužiocu Norfolka bili su uključeni u intenzivnu istragu o sudbini Ane Volš, tridesetdevetogodišnje majke iz Kohaseta, od kada je prvi put prijavljen njen nestanak 4. januara", rekao je Morisej u snimku.

Prema njihovim rečima, policija je razvila valjan razlog da veruje da je Brajan Volš, star 47 godina, doveo policijske istražitelje u zabludu o materijalnim stvarima važnim za potragu za Anom Volš.

Istražitelji takođe navode da je moguće da njeno telo nikada neće biti pronađeno.

Naime, u sudskim dokumentima se navodi da je Volš snimljen nadzornom kamerom "kako nosi crnu hirušku masku, plave hiruške rukavice i kupuje u gotovini" stvari kao što su krpe, trake i sredstva za čišćenje. Pored toga, još pre nekoliko dana pronađen je krvav, oštećen nož u podrumu kuće bračnog para.

Takođe, dva agenta za sprovođenje zakona su takođe izjavila za CNN da je Brajan Volš na internetu guglao "kako da se reši tela od 52 kilograma", kao i "kako da raskomada telo".

"Nastavak istrage omogućio je policiji da dobije nalog za hapšenje kojim se Brajan Volš tereti za ubistvo njegove žene", rekao je Morisej.

Volš će danas biti prevezen u Okružni sud Kvinsi radi podizanja optužnice za ubistvo. Dodatni detalji istrage i dokazi koji potkrepljuju te optužbe verovatno će biti predstavljeni na suđenju, ali u ovom trenutku neće biti obelodanjeni, dodao je Morisej.

 

Komentari (0)

Svet