Fokus

Gradonačelnik Toronta podneo ostavku zbog ljubavne veze sa savetnicom

Komentari

Autor: Toronto star / Rojters / Tanjug

11/02/2023

-

08:35

Gradonačelnik Toronta podneo ostavku zbog ljubavne veze sa savetnicom
Gradonačelnik Toronta podneo ostavku zbog ljubavne veze sa savetnicom - Copyright Tanjug AP/Arlyn McAdorey/The Canadian Press via AP

veličina teksta

Aa Aa

Gradonačelnik Toronta DŽon Tori (68) podneo je ostavku odmah pošto je list "Toronto star" u petak pisao o njegovoj intimnoj vezi sa mnogo mlađom savetnicom. Tori je u saopštenju u kojem je objavio da podnosi ostavku, priznao da je bio u vezi sa savetnicom (31), kao i da je veza okončana, a da ta žena više ne radi u gradskoj upravi, preneo je Rojters.

"Veoma mi je žao i berezervno se izvinjavam građanima Toronta i svima onima koje su moji postupci pogodili", naveo je Tori izvinjavajući se, "pre svega" svojoj supruzi Barb i porodici koju je, kako priznaje, "izneverio više nego ikog drugog".

Tori je rekao da je njegova veza počela tokom pandemije Kovida 19, a da je "okončana obostranim pristankom ranije ove godine".

"Duboko žalim što moram da se povučem sa posla koji volim u gradu koji volim još više. Verujem da je najbolje da se u potpunosti posvetim poslu koji je neophodan da bih popravio najvažnije (porodične) odnose", napisao je Tori u saopštenju.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Svet