Fokus

Afera "Tramp i zvezda filmova za odrasle" pred Velikom porotom Njujorka tek posle Uskrsa 9. aprila

Komentari

Autor: Tanjug

29/03/2023

-

22:00

Afera "Tramp i zvezda filmova za odrasle" pred Velikom porotom Njujorka tek posle Uskrsa 9. aprila
Afera "Tramp i zvezda filmova za odrasle" pred Velikom porotom Njujorka tek posle Uskrsa 9. aprila - Copyright Tanjug AP/Markus Schreiber, File, Alex Brandon, File

veličina teksta

Aa Aa

Velika porota Njujorka koja istražuje navodnu ulogu bivšeg predsednika Donalda Trampa u tajnoj isplati novca porno zvezdi Stormi Danijels verovatno se po tom pitanju neće ponovo sastati sve do Uskršnjih praznika 9. aprila, rekao je danas policijski izvor.

Velika porota je slušala dokaze iz kancelarije Okružnog tužioca Menhetna o mogućim prestupima u vezi sa isplatom od 130.000 dolara Stormi Danijels pre predsedničkih izbora 2016, preneo je Rojters.

Taj novac isplaćen joj je navodno u zamenu za ćutanje o seksualnom susretu za koji je Daniels rekla da je imala sa Trampom deceniju ranije.

Ako bude optužen, Tramp, koji negira da se dogodila afera, postao bi prvi predsednik SAD koji bi se suočio sa krivičnom optužbom na sudu.

Izvor iz policije, koji je želeo da ostane anoniman, naveo je da nije jasno kada će velika porota ponovo saslušati dokaze u slučaju Tramp nakon praznika, dodaje Rojters.
 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Svet