Fokus

Na Floridi uhapšen osumnjičeni za upucavanje devojčice (6) i njenih roditelja nakon što mu je lopta uletela u dvorište

Komentari

Autor: Tanjug

21/04/2023

-

08:23

Na Floridi uhapšen osumnjičeni za upucavanje devojčice (6) i njenih roditelja nakon što mu je lopta uletela u dvorište
Na Floridi uhapšen osumnjičeni za upucavanje devojčice (6) i njenih roditelja nakon što mu je lopta uletela u dvorište - Copyright Tanjug/City of Gastonia Police Department via AP

veličina teksta

Aa Aa

Muškarac iz Severne Karoline uhapšen je na Floridi pošto je optužen da je upucao šestogodišnju devojčicu i njene roditelje nakon što je košarkaška lopta uletela u njegovo dvorište.

Policija je saopštila da se Robert Luis Singletari (24) predao vlastima u Tampi u četvrtak uveče nakon dvodnevne potrage, objavio je BBC. 

Devojčica i njena majka su zbrinute u bolnici i otpuštene, ali je otac teško povređen, saopštila je policija. Singletari se suočava sa četiri tačke optužnice za pokušaj ubistva prvog stepena.

Policija će ga takođe optužiti po još dve tačke: za napad smrtonosnim oružjem sa namerom ubistva i za posedovanje vatrenog oružja, iako se već vodi kao prestupnik.

Osumnjičeni je od ranije poznat policiji jer je u decembru napao svoju devojku maljem.

Policija okruga Gaston dobila je u utorak poziv hitne pomoći u vezi sa pucnjavom, a komšija je rekao novinarima da je do pucnjave došlo nakon što se košarkaška lopta otkotrljala u dvorište osumnjičenog.

Lokalni stanovnici rekli su da je osumnjičeni vikao na decu kada su otišla da uzmu loptu, a zatim je otac jednog deteta otišao do osumnjičenog i prigovorio mu.

Pucnjava je poslednja u nizu nasilnih incidenata uz korišćenje vatrenog oružja širom SAD u koje su umešani mladi Amerikanci za koje se navodi da su greškom prišli pogrešnoj osobi ili kući.

U Teksasu, navijačica Pejton Vašington (18) teško je povređena u utorak nakon što je pokušala da uđe u pogrešno vozilo na parkingu u blizini Ostina u Teksasu, u Njujorku je Kajlin Gilis (20) ubijena je u subotu nakon što je njen prijatelj dovezao automobil u kojem je bila pogrešnim prilazom, dok je u Misuriju Ralf Jarl (16) pogođen je u glavu i ruku prošlog četvrtka kada je pozvonio na vrata na pogrešnoj adresi.

Komentari (0)

Svet