Fokus

Za sada bez rezultata istrage Tajne službe: Još se ne zna ko je uneo vrećicu kokaina u Belu kuću

Komentari

Autor: Tanjug

13/07/2023

-

22:46

Za sada bez rezultata istrage Tajne službe: Još se ne zna ko je uneo vrećicu kokaina u Belu kuću
Bela supstanca pronađena u Beloj kući - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Tajna služba je završila istragu o maloj vrećici kokaina pronađenoj u Beloj kući i nije uspela da identifikuje osumnjičenog, preneo je CNN, pozivajući se na dvojicu izvora upoznatih sa istragom.

Zvaničnici su pregledali zapisnike o posetiocima Bele kuće i snimke nadzornih kamera, na kojima se vidi stotine pojedinaca koji su boravili u Zapadnom krilu Bele kuće u danima koji su prethodili otkriću kesice sa kokainom, i nisu mogli da identifikuju osumnjičenog, rekao je jedan od izvora.

Istražitelji takođe nisu mogli da identifikuju konkretan trenutak ili dan kada je kesica ostavljena u kabini Zapadnog krila, blizu ulaza na donjem nivou gde je otkrivena.

Ranije je objavljeno da je kesica sa kokainom pronađena u kabini u blizini ulaza u prizemlje Zapadnog krila kroz koje posetioci Bele kuće prolaze sa osobljem na putu do drugih prostorija.

Od posetilaca koji ulaze u Zapadno krilo u obilaske, traži se da ostave telefone u kasetama u kabinama koje takođe može da koristi osoblje koje ne može da unese svoje telefone, ili u objekat sa osetljivim pregradama, gde se rukuje poverljivim materijalima.

Portparolka Bele Kuće Karin Žan Pjer prošle nedelje je poručila da će istraga ''doći do kraja''.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Svet