Fokus

"Moja klijentkinja se izvinjava": Žena u Alabami priznala da je izmislila kidnapovanje

Komentari

Autor: Tanjug

25/07/2023

-

07:41

"Moja klijentkinja se izvinjava": Žena u Alabami priznala da je izmislila kidnapovanje
"Moja klijentkinja se izvinjava": Žena u Alabami priznala da je izmislila kidnapovanje - Copyright Tanjug AP/LM Otero

veličina teksta

Aa Aa

Vlasti u Alabami saopštile su da je jedna žena priznala da je izmislila priču o tome da je kidnapovana. Šef policijske uprave Huvera Nikolas Derzis rekao je da je advokat Karli Rasel, Emori Entoni, izjavio da nije bilo otmice.

"Moja klijentkinja se izvinjava za svoje postupke ovoj zajednici, volonterima koji su je tražili, policijskoj upravi i drugim agencijama, kao i njenim prijateljima i porodici", naveo je Entoni u izjavi, prenosi AP.

On je od javnosti zatražio da se moli za Karli koja se bavi "svojim problemima i pokušajima da krene napred, nakon što je shvatila da je pogrešila".

"Karli traži vaš oproštaj", napisao je advokat.

Rasel (25) je nestala nakon što je 13. jula pozvala hitnu pomoć da prijavi dete koje luta pored deonice autoputa. Dva dana kasnije, ona se vratila kući, a policiji je rekla da je kidnapovana i da je bila prisiljena da uđe u vozilo nepoznate osobe.

Njen nestanak postao je nacionalna vest, a njene slike deljene su društvenim mrežama, piše AP.

Rasel je rekla detektivima da ju je odveo muškarac koji je izašao iz žbunja kada je stala da proveri dete, kao i da ju je nakon toga ubacio u vozilo. U nekom trenutku, Rasel je rekla da je uspela da pobegne kroz šumu do svog komšiluka.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Svet