Biznis vesti

Ministar Momirović kupuje po Boljoj ceni: Pronašao je čak 64 različita proizvoda na akciji u IDEA London

Komentari

Autor: Euronews Srbija/PR

23/09/2023

-

14:25

Ministar Momirović kupuje po Boljoj ceni: Pronašao je čak 64 različita proizvoda na akciji u IDEA London
Tanjug/MUST/Đorđe Krstić - Copyright Tanjug/MUST/Đorđe Krstić

veličina teksta

Aa Aa

"Bolja cena je zajednička akcija i inicijativa države i maloprodavaca, i njen osnovni cilj je da našim građanima omogućimo kupovinu proizvoda po pristupačnim cenama. I izuzetno sam zadovoljan odzivom trgovaca i proizvođača, vidljivošću akcije i njenim efektima“, izjavio je ministar trgovine Tomislav Momirović nakon što je danas obišao jedan od maloprodajnih objekata "IDEA" koji posluje u okviru kompanije "Mercator-S" gde je na policama i pod oznakom Bolja cena pronašao čak 64 proizvoda iz kategorija koje su sada povoljnije za kupce.

"Još jednom bih podsetio da se u okviru akcije 'Bolja cena-cena za narod', u više od 2.500 prodavnica na teritoriji cele Srbije, nalazi 36 kategorija proizvoda, što govori da ova inicijativa nije samo obećanje, već konkretna akcija koja ima stvaran uticaj na svakodnevni život naših građana i dodao da se jasno vidi da su cene mnogih osnovnih proizvoda smanjene, čime se olakšava život porodicama i doprinosi njihovom boljem standardu", rekao je Momirović.

Tanjug/MUST/Đorđe Krstić

 

Zajedno sa ministrom Momirovićem maloprodajni objekat "IDEA LONDON" obišao je i poslovođa ove prodavnice Stevo Rašić koji je tom prilikom istakao da je zabeležen rast prometa u odnosu na period pre akcije, i to, između ostalog za litarsko dugotrajno mleko od 122 odsto, sok breskva od dve litre za čak 101 odsto. Dodao je da se, iako je tek počela akcija, beleži rast prodaje kiselog mleka od 400m za 27 odsto kao pelena za decu, čiji je rast veći od 50 odsto.

Tanjug/MUST/Đorđe Krstić

 

 

Komentari (0)

Biznis