Biznis vesti

Srećni keš kredit pokreće vaše želje: Velika nagradna igra UniCredit Banke donosi nagrade i iznenađenja

Komentari

Autor: PR

23/05/2024

-

09:00

Srećni keš kredit pokreće vaše želje: Velika nagradna igra UniCredit Banke donosi nagrade i iznenađenja
Promo/UniCredit - Copyright Promo/UniCredit

veličina teksta

Aa Aa

U UniCredit Banci razumemo da ostvarenje velikih planova i životnih želja ponekada zahteva veći finansijski podsticaj i podršku. Zato smo tu - da osluškujemo potrebe svih klijenata i ponudimo rešenja koja će sve ideje pretvoriti u stvarnost. Navikli ste da Srećni keš kredit UniCredit Banke uvek pruža više i omogućava postizanje mnogih ciljeva. Stoga ove godine UniCredit Banka organizuje veliku nagradnu igru pod nazivom Srećni keš kredit pokreće vaše želje, uz poruku "uvek sledite svoje želje, jer možda vam se ostvari još jedna više".

Bilo da planirate da renovirate svoj dom, da kupite novi automobil ili određeno putovanje, ali vam je sve to previše skupo, možete se osloniti na keš kredit UniCredit Banke. Ovaj keš kredit može sigurno pokrenuti sve vaše želje ka ostvarenju. Omogućiće vam da do cilja stignete brže i bez odricanja, a nagradna igra upravo donosi pregršt nagrada i iznenađenja.

Uz povoljnu kamatnu stopu, sve vaše želje biće ostvarene brže i lakše od planiranog, ali to nije sve! Najsrećnije učesnike Nagradne igre očekuju i vredne nagrade:

  • 3x Filip Travel vaučer za nagradno putovanje u vrednosti 300.000,00 RSD
  • 3x Gigatron vaučer za kupovinu u vrednosti 150.000,00 RSD
  • 3x IKEA vaučer za kupovinu u vrednosti 120.000,00 RSD
  • 6x Mercator S vaučer za kupovinu u vrednosti od 100.000,00 RSD

Izvlačenje dobitnika je 26. juna 2024. godine.

Pravo učešća u Nagradnoj igri imaju svi klijenti UniCredit Banke koji u periodu od 13. maja do 24. juna, sa Bankom zaključe Ugovor o gotovinskom kreditu ili gotovinskom kreditu za refinansiranje sa i bez osiguranja sa prijemom ili prenosom zarade/penzije. Ponuda i pravo učešća važe uz prenos zarade.

Klijenti koji već imaju kredit u korišćenju, ili penzioneri, mogu se obratiti savetniku za ponudu.

Za sve informacije, detalje i savete, možete se obratiti u najbližoj ekspozituri UniCredit Bank Srbija ili posetiti stranicu sajta Banke: Srećni keš kredit UniCredit Banke.

Reprezentativni primer za model keš kredita sa fiksnom kamatnom stopom i CPI osiguranjem rađen na dan 9. aprila 2024. godine, koji važi za nove i nekreditne postojeće klijente u stalnom radnom odnosu sa prijemom zarade u UniCredit Banci. Iznos keš kredita 600.000 RSD na 71 mesec, NKS 8,95%, EKS 12,77%, Mesečna rata 10.798,19 RSD. Trošak osiguranja kredita (mesečno) 537,44 RSD. U obračun EKS-a su uključeni sledeći troškovi: Kreditni biro: 246 RSD, Menice: 100 RSD, Naknada za vođenje platnog računa Paket račun Gold (mesečno): 395 RSD, Trošak osiguranja kredita (mesečno): 537,44 RSD. Ukupan iznos kredita (glavnica, kamata i troškovi) koji klijent vraća nakon ugovorenog perioda kredita 848.195,40 RSD. Klijenti koji već imaju kredit u korišćenju, ili penzioneri, mogu se obratiti savetniku za ponudu.

Komentari (0)

Biznis