Biznis vesti

Radovi na budućem Riva Shopping Centru pri kraju: Veliko otvaranje u drugoj polovini septembra

Komentari

Autor: PR

14/06/2024

-

16:54

Radovi na budućem Riva Shopping Centru pri kraju: Veliko otvaranje u drugoj polovini septembra
Riva - Copyright Promo/Nikola Krunić

veličina teksta

Aa Aa

Investiranje u RIVA shopping centar najveća investicija u Velikoj Plani u ovoj godini. U planu je i sajam zapošljavanja, 3. jula, od 10h do 18h.

"Gradnjom RIVA shopping centra na više od 6.000 m2 i uključivanjem firmi iz Velike Plane u ceo proces, a i nakon toga, dalje u rad centra, želimo da pružimo doprinos razvoju lokalne zajednice i ostavimo trag. Naše investiranje najveća je investicija u Velikoj Plani u ovoj godini, a u planu nam je i da organizujemo sajam zapošljavanja, 3. jula, i da i na taj način doprinesemo razvoju Velike Plane", izjavio je Milan Donić, investitor, prilikom posete predstavnika nacionalnih i lokalnih medija.

Promo/Nikola Krunić

 

"Radovi teku dobrim tokom, prema planu. Objekat je trenutno u završnoj fazi grubih građevinskih radova, za otprilike mesec dana očekujemo njihov završetak. Nakon toga, ulaze zakupci u lokale, da ih urede prema njihovim potrebama, a naš građevinski tim prelazi na uređenje saobraćajnice. Planirana su dva dečija parka, jedan manji a jedan veći, a već smo napravili i plan marketinških aktivnosti. Lokacija je odlično povezana sa Beogradom i Nišom, s obzirom na to da je udaljena od uključenja na autoput E-75, koji predstavlja najvažniji saobraćajni pravac kroz Srbiju. Pored odlične lokacije, obezbedili smo i sjajan miks nacionalnih i internacionalnih brendova iz različitih kategorija, kao što su moda, obuća, sport, lepota i zdravlje, ugostiteljstvo, koji će, uz supermarket i dečije igralište, upotpuniti ceo doživljaj ugodne kupovine. Otvaranje naše nove jedinstvene destinacije za kupovinu planiramo za septembar 2024", objasnio je predstavnicima medija Milan Donić, investitor.

Promo/Nikola Krunić

 

"Želimo da doprinesemo lokalnoj zajednici i time što ćemo otvoriti mesta za preko 200 ljudi, a kako je interesovanje izuzetno veliko, organizovaćemo i Sajam zapošljavanja, 3. jula, od 10h do 18h, ispred Gradske kuće. Svi građani Velike Plane i okolnih mesta koji tragaju za poslom moći će da na licu mesta, u direktnom kontaktu sa poslodavcima, našim budućim zakupcima, kao što su Lilly drogerije, Maxi, Walter, Sinsay, Koton, predaju svoju radnu biografiju. Na ovaj način želimo da pružimo svim našim sugrađanima priliku da na jednom mestu, na najlakši način, konkurišu za posao. Naš budući RIVA shopping park biće mesto, ne samo za zabavu i kupovinu, već novi dom svih nas", istakao je investitor Milan Donić.

Promo/Nikola Krunić

 

Kompanija "Donić" osnovana je 1994. godine i od tada neprekidno raste i razvija se. Danas ova kompanija broji preko 100 zaposlenih, a u njenom sastavu funkcioniše 11 maloprodajnih objekata u podunavskom i šumadijskom okrugu.

Razvoj kompanije sve vreme ide uzlaznom putanjom, pri čemu je glavni fokus na Velikoj Plani. Iz godine u godinu, porodica Donić unapređuje svoje poslovanje i strateški se širi, tako da je danas u njenom vlasništvu nekadašnji kompleks Perkon, u samom centru Velike Plane i nekadašnja klanica živine "IPK 10. oktobar", na čijoj parceli će uskoro nići RIVA shopping centar. Kompanija Donić je, zahvaljujući svom kvalitetu u poslovanju, brzo postala prepoznata kod renomiranih prozivođača bele tehnike i to poverenje i status i dalje uživa.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Biznis