Biznis vesti

SiNSAY je brend za medalju!

Komentari

Autor: Promo

22/07/2022

-

11:48

SiNSAY je brend za medalju!
SiNSAY je brend za medalju! - Copyright Promo SiNSAY

veličina teksta

Aa Aa

Jasno je i prirodno da slavite i pamtite medalje svojih omiljenih timova i sportista, ali da li primećujete one koje osvajaju brendovi koje nosite i volite? Poljski brend Sinsay, deo LPP grupacije, koji se ubrzano širi i na našem tržištu, dobio je samo u prvoj polovini ove godine čak četiri nagrade koje naglašavaju njihove trajne napore da osiguraju da kolekcije koje kreiraju i usluge koje pružaju budu cenjene od strane kupaca i poslovnih organizacija.

Tako SiNSAY tim može da se ponosi što je nosilac titule Good Brand 2022 – Quality – Trust – Reputation, nagrade koja mu je dodeljena na osnovu nacionalnog programa istraživanja potrošača u Poljskoj i rezultata analize tržišta koje sprovodi Media Press Grupa.

Zatim, nagrada Consumer Quality Leader – Debut of the Year 2022 u okviru modne kategorije "Trudnoća", naglašavajući napore koje je brend uložio da bi buduće majke nosile udobne kombinacije sa stilom.

Tu su i nagrade dodeljene na osnovu anketa potrošača širom zemlje i anketa o zadovoljstvu korisnika, kao i nagrada "Ženski brend 2022" za eksplozivnu kampanju SiNSAY leto ’22.

Brend SiNSAY na tržištu Srbije postoji od 2018. godine, sa maloprodajnim objektima u svim većim gradovima. U Beogradu je prošle nedelje otvorena peta maloprodaja, na drugom spratu RK Beograđanka, a do kraja godine je u planu otvaranje još preko 20 radnji, kao i početak online prodaje, čime će brend postati jedan od najprisutnijih na tržištu. To je dobra vest za potrošače jer im SiNSAY nudi najnovije trendove po atraktivnim cenama. Raznolikost kolekcije omogućava slobodno kreiranje stilova za svaku priliku.

Zaštitni znak su kolekcije koje su svakodnevni izvor inspiracije za tinejdžere i mlade žene, kao i za muškarce koji preferiraju ležerni urbani stil, a moto brenda "Great fashion, great prices" ispunjava obećanje o atraktivnoj modnoj pojavi po povoljnim cenama – u SiNSAY – u se možete obući od glave do pete za iznos manji od 50 evra. Ponudu upotpunjuju i elementi enterijera iz Home kolekcije, a tu je i udobna i funkcionalna odeća za majke i šarmantni proizvodi i dodaci za decu, uz licence najpopularnijih likova iz serija i filmova, poput Diznija, Hari Potera, Sunđer Boba, Marvela i drugih.

Komentari (0)

Biznis