Biznis vesti

MTEL proširio svoju ponudu vrhunskih servisa i ekskluzivnih digitalnih sadržaja u Severnoj Makedoniji

Komentari

Autor: Tanjug

26/10/2022

-

16:21

Tanjug

veličina teksta

Aa Aa

Član Telekom Srbija grupe MTEL od danas počinje da pruža nove usluge u Severnoj Makedoniji - mobilnu telefoniju i internet, kao i pakete usluga koje uključuju i satelitsku televiziju. MTEL na ovaj način proširuje svoju ponudu vrhunskih servisa i ekskluzivnih digitalnih sadržaja, koji korisnicima nude drugačije iskustvo u domenu telekomunikacija, saopštio je Telekom.

Ponuda koju MTEL od sada nudi korisnicima osmišljena je prema potrebama i željama građana, kao i prema osobenostima domaćeg telekomunikacionog tržišta.

"Za ovih godinu dana, koliko smo prisutni na tržištu, korisnici su imali priliku da nas upoznaju, da isprobaju uslugu i podršku koju im pružamo. Od danas mogu da nam se obrate za vrhunsko iskustvo mobilne telefonije i interneta, televizije i paketa usluga. Posebno bih korisnicima skrenuo pažnju na našu ponudu u pripejd segmentu, za koju smo uvereni da će predstavljati pravo osveženje na tržištu", izjavio je generalni direktor MTEL Marko Lopičić.

On je istakao da kompaniju od drugih izdvaja, takođe, i ponuda digitalnih servisa, jer će korisnici moći da dobiju ekskluzivan pristup za dve aplikacije mPlay TV i balkanmyusic koje nude najbolji izbor zabavnog sadržaja, kako serijskog programa i filmova, tako i atraktivne muzike.

Telekom Srbija grupa, u oviru koje posluje i MTEL, nastoji da na svakom tržištu na kojem posluje ponudi kvalitetne usluge i vrhunsku ponudu, uvek iznova poboljšavajući iskustvo korisnika.

U planu širenje na tržišta SAD i Nemačke

Povodom početka pružanja usluga mobilne telefonije, generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić je ukazao da MTEL dolazi iz porodice regionalnog lidera, što će se svakako pozitivno odraziti i na kvaliltet ukupne ponude na tržištu.

"Izdvaja nas dobro poznavanje poslovanja u ovom regionu, jer pružamo usluge i ekskluzivne sadržaje putem multimedijalnih platformi na celom području, od Severne Makedonije do Slovenije. Od MTEL-a ubuduće treba očekivati nove investicije, otvaranje novih radnih mesta i širenje mreže lokalnih partnera", rekao je Lučić.

Tanjug/Angel Angelovski

 

Generalni direktor Telekoma Srbija je dodao da je ova kompanija sada u velikoj ekspanziji i da, dok počinje da nudi nove usluge u Severnoj Makedoniji, istovremeno širi delatnost zavisnih preduzeća na području Evrope, kao nedavno u Švajcarskoj, a da je plan da uskoro Telekom Srbija bude prisutan i na tržištama u Nemačkoj i SAD.

Telekom Srbija grupa već pruža usluge u oblasti mobilne telefonije, interneta i televizije za više od 11 miliona korisnika u regionu i Evropi. Kompanija konstantno nastoji da svojim korisnicima predstavi nove koncepte usluga, da unapredi iskustvo kroz inovativnu ponudu, ali i da bude pokretač razvoja kako lokalnog, tako i regionalnog tržišta ka potpunoj digitalnoj transformaciji, navedeno je u saopštenju.

Euronews Srbija je u vlasništvu Arena channels grupe koja je deo Telekoma Srbija.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Biznis