Biznis vesti

Čadež: Mtel je jedan od najboljih proizvoda Otvorenog Balkana

Komentari

Autor: Tanjug

29/03/2022

-

16:25

Čadež: Mtel je jedan od najboljih proizvoda Otvorenog Balkana
Mtel - Copyright Tanjug/Sava Radovanović

veličina teksta

Aa Aa

Kompanija Mtel, ćerka firma Telekoma Srbije, je za četiri meseca komercijalnog poslovanja u Severnoj Makedoniji stekla više od 4.000 korisnika usluge satelitske televizije i planira da u drugom kvartalu ove godine uđe u poslove mobilnih servisa, izjavio je danas u Skoplju direktor Mtela Marko Lopičić.

"Korisnici su nas prepoznali kao operatera koji je na tržište Makedonije doneo najekskluzivnije televizijske sadržaje i to najbolji sport kroz Arena sport kanale, serijski i filmski program kroz Superstar kanale, muzički program kroz Toksik kanale, a u našoj ponudi nalaze se i regionalni i nacionalni sadržaji“, rekao je Lopičić nakon susreta sa predsednikom Privredne komore Srbije (PKS) Markom Čadežom.

profimedia

 

Dodao je da se planira da u narednom kvartalu Mtel uđe na tržište mobilne mreže kroz integrisana rešenja televizije, interneta i mobilne telefonije, čime će ponuda biti zaokružena.

Lopičić je istakao da je inicijativa Otvoreni Balkan došla u pravom trenutku za Mtel, jer će stvoriti bolji poslovni ambijent za buduće planove kompanije. Čadež je ocenio da je Mtel jedan od najboljih proizvoda Otvorenog Balkana.

"Kompanija Telekom i Mtel koja je zaista fantastična u celom regionu je upravo započela svoj put u Severnoj Makedoniji kada su u junu prošle premijeri Zaev i Rama i predsednik Aleksandar Vučić upravo ovde u Skoplju lansirali tu ideju“, rekao je Čadež.

Dodao je da ga posebno raduje što će uskoro posao Mtela da se širi na usluge mobilne telefonije.

Tanjug/Sava Radovanović

 

"To je onom što treba celom regionu i Otvorenom Balkanu. I jesmo jedno veliko tržište i zajedno radimo i pravimo profit“, rekao je predsednik PKS.

Čadež je zahvalio kolegama iz Privredne komore Severne Makedonije na saradnji i čestitao im što su u Mtelu dobili novog člana.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Biznis