Biznis vesti

Danas prvo izvlačenje u novom ciklusu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi"

Komentari

Autor: Tanjug

28/01/2023

-

09:18

Danas prvo izvlačenje u novom ciklusu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi"
Danas prvo izvlačenje u novom ciklusu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" - Copyright E-Stock/Miloš Rafailović

veličina teksta

Aa Aa

Danas će biti održano prvo izvlačenje u novom ciklusu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", a direktan prenos od 18 časova je na prvom programu RTS.

Kako je saopštila Kancelarija za saradnju s medijima, za nagradnu igru vladalo je veliko interesovanje građana, a do sada je skenirano 41,1 miliona računa. Ove godine, nagradna igra po prvi put ne podrazumeva slanje koverata sa računima, već građani putem aplikacije skeniraju račune i na taj način stiču pravo na učešće i konkurišu za vredne nagrade. 

Svake subote biće izvučeni dobitnici dva stana u Beogradu, a u ovom ciklusu očekuje nas pet izvlačenja. Juče do osam ujutru građani Srbije poslali su 41.099.325 računa, što je zaista prevazišlo sve procene odziva, čak i one najoptimističnije.

Svi građani koji skeniraju svoje račune do danas u podne, konkurišu za dva stana u prestonici koja će dobiti svoje nove vlasnike sutra u 18 časova. Računi koji budu registrovani nakon toga ili koji ne budu izvučeni u emisiji, imaju pravo učešća u svakom narednom izvlačenju. 

Takođe, svi računi koji ne budu dobitni u ovom krugu nagradne igre, biće u konkurenciji za nagrade u drugom krugu nagradne igre tokom 2023. godine, navedeno je u saopštenju.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Biznis