Biznis vesti

Prijavite se za Woom konferenciju: Šta je nova biznis realnost za 2023. godinu?

Komentari

Autor: Euronews Srbija

02/02/2023

-

16:16

Prijavite se za Woom konferenciju: Šta je nova biznis realnost za 2023. godinu?
Prijavite se za Woom konferenciju: Šta je nova biznis realnost za 2023. godinu? - Copyright pixabay

veličina teksta

Aa Aa

Nakon višegodišnjeg organizovanja online konferencija u čitavom regionu, Woom po prvi put organizuje konferenciju u Srbiji, u strateškoj saradnji sa Corpo Public Affairs konsultantkom firmom.

Konferencija će se održati u četvrtak 09.02.2023, 14 do 15:30h na Zoom platformi, biće potpuno besplatna, a mogućnost praćenja uživo imaju samo registrovani korisnici. Registracija se vrši putem sledeég linka.

Godina 2023. je počela burno. Najveće svetske IT firme su najavile otpuštanja, berzanski indeksi padaju usled slabih ekonomskih podataka i novih najava podizanja kamatnih stopa od strane Federalnih rezervi u SAD-u, rat u Ukrajini ne jenjava, u Davosu je najavljena regulacija kriptovaluta, u nekoliko evropskih zemalja cene nekretnina su drastično pale.

Na koji će se način ove i druge svetske promene na tržištu odraziti na poslovanje u Srbiji? Kako se pripremiti za nadolazeće promene i na koji se način informisati o tržišnim kretanjima?

O ovim i sličnim temama predstavnici regulatornih tela, poslovne zajednice i finasijski stručnjači diskutuju već mesecima u čitavom svetu. Ove teme su aktuelne i u Srbiji i regionu. Možda je dobar put sagledati kompletan poslovni i geopolitički ambijent iz različitih uglava i uzeti u obzir nekoliko perspektiva, pri donošenju novih poslovnih odluka.

promo

 

Prilika za jedan od ovakvih uvida može biti online poslovna konferencija, na kojoj će vodeći stručnjaci iz Srbije i regiona, iz više uglova, sagledati kakvi nas izazovi očekuju u ovoj godini i kako se što bolje pripremiti i odgovoriti na njih. Tema konferencije je Šta je nova biznis realnost za 2023. godinu, a govornici su Mihailo Janković (Generalni direktor, MK Group), Veljko Lalić (direktor i urednik, Nedeljnik), Vladimir Đukanović (Finansijski ekspert, ex JP Morgan) i Milan Horvat (direktor, Fima), dok je moderator Jelena Krstović (konsultant, Corpo Public Affairs direktor).

 

 

Komentari (0)

Biznis