Biznis vesti

Ministarstvo poziva na javne konsultacije o Predlogu zakona o državnim preduzećima

Komentari

Autor: Tanjug

19/06/2023

-

16:42

Ministarstvo poziva na javne konsultacije o Predlogu zakona o državnim preduzećima
Ministarstvo poziva na javne konsultacije o Predlogu zakona o državnim preduzećima - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Ministarstvo privrede poziva stručnu javnost, organizacije, kao i druge zainteresovane strane, da učestvuju u javnim konsultacijama o Predlogu zakona o upravljanju privrednim društvima koja su u vlasništvu Republike Srbije.

Predlog zakona može se videti na internet stranici Ministarstva privrede www.privreda.gov.rs .

Primedbe i sugestije u vezi sa Predlogom zakona o upravljanju privrednim društvima koja su u vlasništvu Republike Srbije podnose se u pisanom obliku i dostavljaju se na adresu: Ministarstvo privrede, Kneza Miloša 20, 11000 Beograd, sa naznakom "Za javne konsultacije Predloga zakona o upravljanju privrednim društvima koja su u vlasništvu Republike Srbije".

Mogu se poslati i putem elektronske pošte na e-mail adresu: psrs@privreda.gov.rs u periodu od danas, a zaključno sa 10. julom 2023. godine u 10 časova. 

Ministarstvo je najavilo da će 17. jula biti održane javne konsultacije i prezentacija predloga zakona, kao i odgovora na sva pristigla pitanja i sugestije zainteresovanih strana u vezi  sa predlogom zakona. 

Tačno vreme održavanja javnih konsultacija će biti blagovremeno objavljeno na internet stranici Ministarstva privrede www.privreda.gov.rs i u sredstvima javnog informisanja, navode iz Ministarstva privrede.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Biznis