Privreda

Matarušku i Bogutovačku banju kupila - fabrika nameštaja

Komentari

Autor: Tanjug

12/05/2021

-

16:09

Matarušku i Bogutovačku banju kupila - fabrika nameštaja
Matarušku i Bogutovačku banju kupila - fabrika nameštaja - Copyright Wikipedia.org/Lesa

veličina teksta

Aa Aa

Firma FMO Ekonom iz Ušća kupila je, po početnoj ceni, "Matarušku i Bogutovačku banju" u stečaju. Agencija za licenciranje stečajnih upravnika objavila je da je prodaja obavljena javnim nadmetanjem, a početnu cenu od 216,5 miliona dinara, odnosno oko 1,8 miliona evra potvrdio je samo kupac. Uz "Matarušku i Bogutovačku banju" u paketu za prodaju bilo je više hotela, vila i restorana, kao i pratećih objekata.

Prema spisku imovine koji je ALSU objavio, novog vlasnika u Mataruškoj banji dobili su hotel "Termal", i deo hotela "Žiča", restoran "Jugoslavija", restoran-poslastičarnica "Kapica", objekti Staro i Novo kupatilo, vile "Kozara", "Triglav" i polovina vile "Stolovi". FMO Ekonom postao je vlasnik i  Hotela "Mineral", objekta "Staro kupatilo", depandanasa "Mineral" i Cvet i restorana "Cvet" u Bogutovačkoj banji.

Prema podacima APR-a, FMO Ekonom čija je pretežna delatnost proizvodnja nameštaja za poslovne i prodajne prostore, osnovana je 2013. godine, a jedini vlasnik i direktor je Dejan Antonijević.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Biznis