Region

Plenković o Milanoviću: Imate prevaranta koji vređa celu političku scenu, a imate i analitičare koji to zovu prepucavanjem

Komentari

Autor: Tanjug

19/05/2021

-

15:29

Plenković o Milanoviću: Imate prevaranta koji vređa celu političku scenu, a imate i analitičare koji to zovu prepucavanjem
Plenković o Milanoviću: Imate prevaranta koji vređa celu političku scenu, a imate i analitičare koji to zovu prepucavanjem - Copyright Tanjug/HINA/Edvard Susak

veličina teksta

Aa Aa

Nakon kraćeg zatišja zbog izborne tišine i lokalnih izbora predsednik i premijer, Zoran Milanović i Andrej Plenković, nastavili su sa javnim prepucavanjima, a ovog puta povod je sazivanje sednice Saveta za odbranu na kojoj bi bila doneta odluka o nabavci borbenih aviona.

Najpre je Milanović rekao novinarima da je krajnje vreme, da nakon pola godine bude doneta odluka o nabavci borbenih aviona, kao i da će biti dobra svaka odluka, kakva god da je.

Komentarišući zahtev Milanovića da se sazove sednica Saveta za obranu, Plenković kaže da su predsedniku iz vlade ponuđena dva termina - sutra i prekosutra.

"Ovaj proces je izrazito složen, vrlo kompleksan, stručno je zahtevan", rekao je Plenković.

Upitan hoće li sednica Saveta za odbranu biti prilika da razgovara sa Milanovićem o ličnom sukobu, Plenković je rekao da to neće biti tema.

"Imate prevaranta koji vređa celu političku scenu, a imate i analitičare koji to zovu prepucavanjem. To nije prepucavanje", rekao je Plenković, prenelis u hrvatski mediji.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Evropa