Region

Hrvatski ministar odbrane učestvovao u teškoj saobraćajnoj nesreći: Poginula jedna osoba

Komentari

Autor: Telegram.hr

11/11/2023

-

10:02

Hrvatski ministar odbrane učestvovao u teškoj saobraćajnoj nesreći: Poginula jedna osoba
Hrvatski ministar odbrane - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Hrvatski ministar odbrane Mario Banožić učestvovao je jutros u saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginula jedna osoba, piše Telegram. hr. On je upravljao vozilom koje se sudarilo s kombijem, a vozač kombija je poginuo.

Kako je za Telegram potvrdio upravnik smene PU vukovarsko-srijemske Fabijan Kapular, nesreća se dogodila u 6.15 sati, na izlazu iz Vinkovaca u smeru Županje.

Mario Banožić prevezen je u bolnicu - rekao je Kapular, koji nije znao detalje o zdravstvenom stanju i težinama povreda ministra Banožića.

 

 

PU vukovarsko-srijemska objavila je saopštenje o nesreći.

"Jutros u 6.15 primljena je dojava o saobraćajnoj nesreći na državnoj cesti DC-55 na izlazu iz Vinkovaca prema Županji u kojoj su učestvovalo kombi vozilo i drugo vozilo. Vozač kombi vozila je u saobraćajnoj nesreći smrtno stradao, dok je vozač drugog vozila (državni funkcioner), zbog zadobijenih povreda prevezen u Opštuu županijsku bolnicu Vinkovci", navode.

"U toku je uviđaj kojim rukovodi zamenica Županijskog državnog odvjetništva u Vukovaru. Od 08.15 sati za promet je zatvorena ta dionica državne ceste broj DC-55 (Vinkovci-Županja)", dodaju iz policije.

Komentari (0)

Evropa