Region

Coca-Cola Hrvatska: Potvrđena zdravstvena ispravnost cele serije mineralne vode

Komentari

Autor: Tanjug

16/11/2023

-

18:00

Coca-Cola Hrvatska: Potvrđena zdravstvena ispravnost cele serije mineralne vode
Coca-Cola Hrvatska: Potvrđena zdravstvena ispravnost cele serije mineralne vode - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Kompanija Coca-Cola Hrvatska saopštila je da je nakon sprovedene analize potvrđena zdravstvena ispravnost cele serije mineralne vode Romerquelle Emotio, koja je pre nekoliko dana bila povučena sa tržišta.

"Poslednja analiza Državnog inspektorata Republike Hrvatske od 16. novembra 2023. godine, otklanja svaku sumnju u kvalitet i zdravstvenu ispravnost naših proizvoda", stoji u saopštenju, preneo je portal Index.hr.

Serija mineralne vode Romerquelle Emotion sa ukusom borovnice i nara, od 330 militara, povezana sa slučajem u Rijeci, bila je povučena sa tržišta 8. novembra 2023. godine nakon zahteva Državnog inspektorata Republike Hrvatske.

"Drago nam je što i ovaj nalaz Državnog inspektorata Republike Hrvatske otklanja svaku sumnju u kvalitet i zdravstvenu ispravnost naših proizvoda. Nastavljamo sa potpunom transparentnošću da sarađujemo sa svim nadležnim telima tokom istrage jednog izolovanog slučaja u Rijeci", istaknuto je u saopštenju.

Coca-Cola Hrvatska je navela da je iskreno zahvalna svojim potrošačima i kupcima na kontinuiranoj vernosti i poverenju u njihovo poslovanje i brandove i još jednom naglasila da su njeni proizvodi proizvedeni prema najvišim standardima kvaliteta i zdravstvene ispravnosti, kojima su potpuno predani tokom više od 55 godina na hrvatskom tržištu.

Komentari (0)

Evropa