Region

Mamić o nezavisnom pravosuđu u Hrvatskoj: Udruženi krivosudni poduhvat

Komentari

Autor: Tanjug

08/09/2021

-

13:44

Mamić o nezavisnom pravosuđu u Hrvatskoj: Udruženi krivosudni poduhvat
Zdravko Mamić - Copyright EPA/ANTONIO BAT

veličina teksta

Aa Aa

Nekada prvi čovek FK Dinama, Zdravko Mamić, nastavio je da objavljuje dokaze sa koijima želi da ukaže na to da sudstvo u ovoj zemlji nije nezavisno.

Mamić je, naime, objavio snimak iz jednog osječkog kafića u kojem za istim sede tužilac Sven Mišković i sudije Miroslav Rožac i Miroslav Jukić što je bivši čelnik Dinama nazvao "udruženi krivosudni poduhvat".

"Hrvatice i Hrvati, je li ovo moguće? Jeste li vi svesni gde živite? Mesto radnje gornjih fotografija nisu moje noćne more, nego kafić San Francisco u Osijeku, vreme radnje juče u 11 sati i 15 minuta. Na fotografijama se u ugodnom srkanju kafice nalaze neovlašćeni tužilac u mom progonu gospodin Mišković, a za stolom su u dobrom društvu članovi sudskih veća koja su oformljena kako bi me osudila - sudija Miroslav Rožac i Miroslav Jukić", napisao je Mamić na svom fejsbuk profilu.

Povodom ovog, kako je naveo, zajedničkog gošćenja "nezavisnih" tužilaca i "nezavisnih" sudija, u opširnom postu na društvenoj mreži, Mamić je pozvao sve kojima je, kako kaže, stalo do budućnosti dece i zemlje da mu se pridruzite u reformi hrvatskog pravosuđa.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Evropa