Region

Otac koji je osumnjičen da je u Zagrebu ubio svoje troje dece prebačen na psihijatriju

Komentari

Autor: Euronews Srbija, Tanjug, Jutarnji, Huete

06/10/2021

-

11:45

Otac koji je osumnjičen da je u Zagrebu ubio svoje troje dece prebačen na psihijatriju
Otac koji je osumnjičen da je u Zagrebu ubio svoje troje dece prebačen na psihijatriju - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

H.K. koji je osumnjičen da je prošlog meseca u iznajmljenom stanu u Zagrebu ubio troje svoje dece, a potom pokušao i samoubistvo, prebačen je iz Remetinca na Odeljenje psihijatrije zatvorske bolnice.

On je na psihijatriju prebačen nakon što je neko vreme boravio u samici, piše zagrebački Jutarnji list.

Njegov advokat je za zagrebački dnevnik rekao da je obavešten da je njegov klijent u bolnici, ali da se sa njim još nije čuo.

"Obavešten sam da je u Bolnici za osobe lišene slobode, ali još se nisam čuo s njim. Iz policije su me zvali da bi kroz dan ili dva opet trebalo da bude pretraga stana ili uviđaj u Mlinovima kojem bi on trebalo da prisustvuje, ali to treba videti s bolnicom", rekao je advokat za Jutarnji.

Inače za njega se do sada jedino raspitivala austrijska ambasada čiji je državljanin.

Da podsetimo, H.K. se tereti da je prošlog meseca u Zagrebu u iznajmljenom penthausu u kojem je stanovao ubio svoje troje dece. Nakon toga pokušao je da se ubije popivši veću količinu psihofarmaka.

Pre zločina ostavio je svojevrsno oproštajno pismo na društvenim mrežama, koje su videli i njegovi poznanici te alarmirali policiju, međutim policja je došla kasno.

Austrijski tabloid Heute pisao je da je H.K. navodno bio opsednut idejom da on nije biološki otac dece i da je o tome često govorio. 

Komentari (0)

Evropa