Region

Uzrok smrti šest osoba u Brčkom trovanje ugljen-monoksidom, jedno dete na respiratoru

Komentari

Autor: Tanjug

24/10/2021

-

14:19

Uzrok smrti šest osoba u Brčkom trovanje ugljen-monoksidom, jedno dete na respiratoru
Uzrok smrti šest osoba u Brčkom trovanje ugljen-monoksidom, jedno dete na respiratoru - Copyright A. K./Klix.ba

veličina teksta

Aa Aa

Trovanje ugljen-monoksidom zvanično je uzrok smrti šest osoba koje su u subotu smrtno stradale u požaru u porodičnoj kući u Brčkom, potvrđeno je iz tamošnjeg tužilaštva.

"Rezultati obdukcije stradalih pokazuju da je reč o trovanju ugljen-monoksidom. Rezultati do sada sprovedenih radnji pokazuju da požar nije podmetnut od trećih osoba", rekao je sekretar Tužilaštva Brčko distrikta Samir Beganović, prenosi portal Kliks.

Klix.ba

Broj povređenih u požaru povećan je na sedam osoba. Reč je o maloletnim osobama, od kojih je šest smešteno u bolnicu u Brčkom, dok je jedan dečak, koji se još vodi kao N.N. osoba, uz pretpostavku da je starosti oko pet godina, u veoma teškom stanju u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli.

"On je na odeljenju intenzivne nege, na mehaničkoj ventilaciji, u vrlo teškom zdravstvenom stanju", izjavila je portparolka tuzlanskog UKC-a Ersija Aščerić-Mujedinović.

Podsetimo, zvaničnici brčanske policije juče u 6:20 su dobili prijavu da je u ulici Sarajevska, na skretanju prema naselju Suljagića sokak, izbio požar u stambenoj kući. Izlaskom na mesto događaja, policija i vatrogasci su u kući pronašli šest mrtvih osoba i četvoro povređenih.

Komentari (0)

Evropa