Region

Zločin u Puli, sin (30) ubio majku i oca

Komentari

Autor: Jutarnji

14/01/2022

-

19:52

Zločin u Puli, sin (30) ubio majku i oca
Zločin u Puli, sin (30) ubio majku i oca - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Teško dvostruko ubistvo dogodilo se danas u Puli u Argonautskoj ulici kada je sin ubio oca i majku. Policija je došla na mesto zločina oko 16.15 sati i pronašla dve mrtve osobe u kući. Uviđaj je u toku, a osoba koja se dovodi u vezu s zločinom nalazi se u policijskoj stanici Pula.

Kako piše Glas Istre, žrtve su D.B. i N. B., a počinitelj zločina je njihov 30-godišnji sin V.B. Glas Istre objavio je da je ubijeni D. B. dugogodišnji radnik firme Uljanik u kojoj je bio jedan od rukovodilaca.

Kako je izjavila portparolka istarske policije Suzana Sokač, tek nakon završenog uviđaja znaće se tačno vreme smrti dve osobe koje su pronađene mrtve i onda će se objaviti i na koji su način usmrćene.

"U toku je uviđaj. Sumnja se na nasilnu smrt. U ovom trenutku to su nažalost sve informacije koje mogu dati i više informacija će biti po okončanju uviđaja", kazala je Sokač.

Ubica poznat policiji po prestupima

Ona je potvrdila da su svi u krvnom srodstvu. Sokač je na pitanje da li se osumnjičena osoba sama predala policiji nakon zločina, kazala da je policija dobila informaciju da se u porodičnoj kući nalaze tela.

"Počinitelj je poznat policiji po prestupima, ali ne bismo zasad izlazili s tim podacima. Ali ne radi se o nasilnim kaznenim delima", kazala je Sokač novinarima.

Oko porodične kuće okupili su se mnogi susedi naselja Gregovica. Kako prenose hrvatski mediji, sin je živeo s roditeljima u porodičnoj kući i često su ga viđali na biciklu. Nisu čuli da je bilo neslaganja.

"On je celi život ovde s roditeljima. Sestra je otišla s dečkom. Kao mali smo se svi družili. On ima tridesetak godina. Svaki dan je na biciklu. Malo je bio čudan. Bio je spreman da pravi probleme. Navodno se to dogodilo još sinoć. Izgleda da nije pucao jer niko nije čuo pucanj. Tata mu je radio na građevini, mama isto u kancelariji. Svi su tu šetali", navode susedi. 

 

Komentari (0)

Evropa