Region

Poslanik Demokratskog fronta ne zna motiv paljenja automobila: Očekujem brzu reakciju državnih organa

Komentari

Autor: Tanjug

14/02/2022

-

23:18

Poslanik Demokratskog fronta ne zna motiv paljenja automobila: Očekujem brzu reakciju državnih organa
Poslanik Demokratskog fronta ne zna motiv paljenja automobila: Očekujem brzu reakciju državnih organa - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Poslanik Demokratskog fronta (DF) i funkcioner Nove srpske demokratije Dejan Ðurović očekuje brzu reakciju nadležnih državnih organa, nakon što je jutros zapaljen njegov automobil.

Ðurović je za RTCG rekao da ne zna šta bi mogao da bude motiv za napad, ali je istakao da ne isključuje da je to njegovo političko delovanje.

"Očekujem brzu reakciju nadležnih državnih organa. Automobil nije bio praktično ni zaključan, pa mogu da pretpostavim da je neko došao s namerom da ga uništi. Ne znam šta je bio motiv za napad, ali sigurno ne mogu da isključim da je sve urađeno zbog mog političkog delovanja", naveo je Ðurović.

Nova srpska demokratija, Socijalistička narodna partija, Demokratska narodna partija, Liberalna partija i Radnička partija najoštrije su osudili, kako su kazali, vandalski čin paljenja automobila poslanika DF-a Dejana Ðurovića.

Podgoričke Vijesti objavile su jutros da je Ðuroviću u Baru zapaljen automobil, ali da je brzom reakcijom vatrogasaca sprečeno da vatra proguta čitav "audi".

U požaru je oštećen prednji deo automobila, a kolika je šteta znaće se nakon veštačenja.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Evropa