Region

Mandić: Socijalistička narodna partija da vrati mandate koaliciji "Za budućnost Crne Gore"

Komentari

Autor: Tanjug

08/03/2022

-

15:30

Mandić: Socijalistička narodna partija da vrati mandate koaliciji "Za budućnost Crne Gore"
Mandić: Socijalistička narodna partija da vrati mandate koaliciji "Za budućnost Crne Gore" - Copyright Tanjug/Milica Nikolić

veličina teksta

Aa Aa

Jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić pozvao je Socijalističku narodnu partiju i njenog predsednika da vrate mandate koaliciji "Za budućnost Crne Gore".

Mandić je na konferenciji za štampu rekao da se Demokratska partija socijalista Crne Gore vraća "na velika vrata" i da drži ključne poluge u budućoj Vladi Crne Gore, prenosi RTCG.

On je podsetio da su se građani Crne Gore u avgustu 2020. godine izjasnili i glasali da DPS više ne može da vodi Crnu Goru.

"Danas imam pravo da pozovem kolege iz SNP, lidera Vladimira Jokovića, kojem sam verovao, da on i njegova stranka vrate poslaničke mandate koaliciji ''Za budućnost Crne Gore''", izjavio je Mandić.

On je dodao da su mnogi očekivali i verovali da će "tako što će dobiti SNP u redove buduće Vlade moći da pošalju poruku kako je srpski narod zadovoljen".

I Milan Knežević iz DF-a zatražio je da SNP da vrati mandate, dok je Demokratsku Crnu Goru pozvao da se zajedno dogovore o svim vidovima institutionalnog i vaninstitucionalnog otpora.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Evropa