Region

Medojević za Euronews Srbija: Nije bila dobra odluka da Krivokapić bude premijer

Komentari

Autor: Euronews

18/06/2021

-

16:07

Medojević za Euronews Srbija: Nije bila dobra odluka da Krivokapić bude premijer
Medojević za Euronews Srbija: Nije bila dobra odluka da Krivokapić bude premijer - Copyright Euronews/Printscreen

veličina teksta

Aa Aa

Nebojša Medojević, poslanik Pokreta za promene u Skupštini Crne Gore rekao je za Euronews Srbija da se sada vidi da nije bila dobra odluka kandidovati Zdravka Krivokapića za premijera.

Medojević je prokomentarisao optužbe premijera Krivokapića da Demokratski front zajedno sa DPS-om na najdirektniji način pokušava da obori Vladu i Skupštinu i izazove nove izbore rekavši na koji je način Krivikapić došao na tu poziciju.

"Premijer Krivokapić je postao premijer tako što su SPC i Amfilohije bili za to, do tada anonimni čovek, bude nosilac koalicije Za budućnost Crne Gore, čiji je najsnažniji konstituent DF", rekao je Medojević.

Kako kaže, on nije bio za tu odluku.

"Ja sam od početka bio protiv, jer ne treba tako nepoznatom čoveku dati tako važnu funkciju u trenutku kada treba da se sruši Milo Đukanović", Medojević i ističe da se sada može primetiti da se radi o ličnosti sa spornim karakterom i da može doći do velikih problema.

Euronews TV

"U međuveremenu se zadužio 750 miliona evra, bez odluke parlamenta i vlade, dakle protivustavno i već je skrenuo pažnju posebno mene, koji se čitav život bavim borbom protiv korupcije i organizovanog kriminala", naveo je Nebojša Medojević.

Na pitanje o dogovorima sa DPS-om, Medojević navodi da je Krivokapić taj koji pravi dogovore sa partijom Mila Đukanovića.

"Krivokapić to radi, on je sa DPS-om smeio ministra. Ja sam se i ranije zalagao da se zabrani rad DPS-a, a Krivokapić je to odbio i rekao da želi sa Đukanovićem da gradi kohabitaciju", rekao je Nebojša Medojević za Euronews.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Evropa