Region

Bečić podržao predlog Milatovića da Spajić bude mandatar nove vlade

Komentari

Autor: Tanjug

10/08/2023

-

13:31

Bečić podržao predlog Milatovića da Spajić bude mandatar nove vlade
Bečić podržao predlog Milatovića da Spajić bude mandatar nove vlade - Copyright EPA/BORIS PEJOVIC

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Demokrata Crne Gore Aleksa Bečić podržao je predlog predsednika države da lider PES Milojko Spajić bude mandatar nove Vlade Crne Gore.

Bečić ističe da je važno još jednom jasno iskazati podršku mandataru i da je uveren da će nova izvršna vlast biti izabrana pre zakonskog roka.

„Niko ne može sam. Zato je danas važno da još jednom jasno iskažemo podršku mandataru Spajiću, te da svi u okviru svojih znanja čim pre počnemo da radimo i pokažemo da je moguće da budemo evropska, moderna i stabilna država“, naveo je Bečić.

Siguran je, kaže, i da u predstojeću jesen Crna Gora ulazi sa jasnim planovima i rokovima za realizaciju.

„Rezultati neće izostati i u to sam siguran, jer politička volja je ključna i danas je jasno da je imamo. Demokrate imaju jasne stavove koje pravovremeno komuniciraju javnosti i trudimo se da stojimo iza svoje date reči, tako da danas možemo samo da potvrdimo svoj stav da stojimo iza toga da podržavamo odluku Predsednika da je mandat za sastavljanje Vlade pošteno dodeljen nosiocu izborne liste koja je dobila najveći broj glasova na izborima u odnosu na stranke pobednice izbora“, naveo je Bečić u izjavi dostavljenoj medijima.

 

Komentari (0)

Evropa