Region

Budva: Beograđanin pokosio šest pešaka, raspisana poternica za njim

Komentari

Autor: Vijesti.me

23/07/2021

-

12:05

Budva: Beograđanin pokosio šest pešaka, raspisana poternica za njim
Policija Crne Gore - Copyright AP/Risto Božović

veličina teksta

Aa Aa

Budvanska policija raspisala je poternicu za Beograđaninom L.B. (20) koji je jedan sat iza ponoći divljao gradskim ulicama i pokosio šest pešaka.

Policijske patrole sinoć su blokirale izlaze iz grada, nakon što je pronađen BMW na brdu Topliš, koji je Beograđanin ostavio bežeći od policije.

Kako je "Vijestima" rečeno, mladić je oko 1.15 časova na glavnom gradskom bulevaru izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je povredio sedam pešaka koji su se zadesili na trotoaru vraćajući se iz grada.

Povređeni su A.C. (19) iz Loznice, S.B. (18) iz Banje Koviljače, N.L. (18) iz Tršića, N.M. (19) iz Banje Koviljače, Lj.P. (70) iz Ohrida i N.C. (50) iz Ohrida.

Svi pešaci zadobili su lakše telesne povrede, ukazana im je hitna medicinska pomoć i transportovani u kotorsku bolnicu.

Nakon što ih je pokosio, Beograđanin je nastavio da vozi, te se nije zaustavio da vidi šta je sa njima.

Ubrzo je na lice mesta došla policija, a patrole interventne jedinice CB Budva krenule su u poteru.
Mladić je pokušao da preko Topliša pobegne iz Budve, ali nakon što je video da je grad blokiran napravio je još jednu saobraćajnu nezgodu oko 1.20 časova na Jadranskom putu gde je udario u tojotu, a potom i još nekoliko parkiranih automobila.

Tada je napustio automobil i pobegao u naselje.

Policijska akcija je i dalje u toku i traga se za mladićem. Policija je uspela da identifikuje o kome se radi i obavešteni su svi granični prelazi.

Komentari (0)

Evropa