Evropa

Đorđa Meloni objavila da raskida sa partnerom, kontroverznim italijanskim voditeljem

Komentari

Autor: Guardian, Reuters, RTS

20/10/2023

-

13:41

Đorđa Meloni objavila da raskida sa partnerom, kontroverznim italijanskim voditeljem
Đorđa Meloni objavila da raskida sa partnerom, kontroverznim italijanskim voditeljem - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Italijanska premijerka Đorđa Meloni objavila je na društvenim mrežama da se rastala od svog dugogodišnjeg partnera Andree Đambruna, televizijskog novinara koji je izazvao kritike poslednjih nedelja zbog seksističkih komentara.

"Ovde se završava moja veza sa Andreom Đambrunom, koja je trajala skoro deset godina. Zahvaljujem mu na divnim godinama koje smo proveli zajedno, na poteškoćama kroz koje smo prošli i što mi je dao najvažniju stvar u mom životu, a to je naša ćerka Ginevra", napisala je Đorđa Meloni na svojim nalozima na društvenim mrežama.

Italijanska premijerka je dodala da se njihovi putevi već neko vreme razilaze i da je došlo vreme da to priznaju. Takođe, Melonijeva je naglasila da će uvek braniti prijateljstvo sa Đambrunom i svoju ćerku, kao i da nema ništa drugo da kaže na ovu temu.

Par ima sedmogodišnju ćerku.

Andrea Đambruno je voditelj informativnog programa mreže Medijaset, koja je deo medijske grupe MFE u vlasništvu naslednika pokojnog Silvija Berluskonija, bivšeg premijera Italije.

Snimak nastao van Đambrunovog programa koji ga prikazuje kako koristi vulgarizme i pita koleginicu "Zašto te ranije nisam sreo?", dospeo je do javnosti.

Takođe, u jednom snimku Đambruno se hvali aferom i govori koleginicama da mogu da rade za njega ako budu učestvovale u grupnom seksu.

TV novinar je bio izložen oštrim kritikama i u avgustu zbog očiglednog okrivljavanja žrtava nakon jednog slučaja grupnog silovanja.

"Ako idete na ples, imate pravo da se napijete. Tu ne bi trebalo da bude bilo kakvog nesporazuma i bilo kakvog problema. Ali ako izbegavate da se napijete i izgegnete da izgubite razum, takođe možete izbeći da naiđete na određene probleme i da naiđete na vuka", rekao je Đambruno u programu.

Melonijeva je posle te epizode rekla da ona ne bi trebalo da bude osuđivana za komentare njenog partnera i nakon toga nije odgovarala na pitanja o njegovom ponašanju.

Komentari (0)

Evropa