Evropa

Pucnjava u Atini: Ubijene tri osobe, napadač izvršio samoubistvo

Komentari

Autor: Tanjug

12/02/2024

-

11:37

Pucnjava u Atini: Ubijene tri osobe, napadač izvršio samoubistvo
Tri osobe ubijene u pucnjavi u brodarskoj kompaniji - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Tri osobe su ubijene kada je u prostorijama jedne brodarske kompanije u atinskom naselju Glifada navodno nezadovoljni bivši radnik, koji je kasnije pronađen mrtav, počeo da puca, saopštila je policija.

Kako prenosi portal Katimerini, napadač je 70- godišnji državljanin Egipta, pored čijeg tela je policija u podrumu firme pronašla lovačku pušku korišćenu u pucnjavi, pa se pretpostavlja da je izvršio samoubistvo.

profimedia

 

Žrtve su vlasnica brodarskog preduzeća, njen zet i jedan kapetan. Prethodno je policija pokušala da izvede akciju hapšenja napadača, koji je bio opkoljen u zgradi. Neki radnici su uspeli da izađu iz zgrade kada je napadač počeo da puca na međuspratu zgrade.

Policija je pronašla dve nepovređene radnice zaključane u toaletu, gde su pobegle od napadača, koji je, prema izjavama očevidaca, pucao u sve na koje je naišao.

Prema informacijama TV ERT, počinilac nije ušao na glavni ulaz, već sa parkinga. Pojedini grčki mediji navode da je napadač bivši radnik koji je dobio otkaz i hteo je da se osveti, dok drugi tvrde da je radio u kući vlasnice firme.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Evropa