Evropa

Putnicima blokiranim u Frankfurtu koji idu u Beograd ponuđen let za sutra

Komentari

Autor: Tanjug

26/06/2022

-

13:16

Putnicima blokiranim u Frankfurtu koji idu u Beograd ponuđen let za sutra
Putnicima blokiranim u Frankfurtu koji idu u Beograd ponuđen let za sutra - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Putnicima iz Srbije, koji od juče čekaju na let iz Frankfurta za Beograd, danas su ponuđeni neki letovi koji su planirani za sutra u 11 časova i hotelski smeštaj, izjavio je danas Tanjugu Dejan Dimitrijević, specijalista ginekologije i akušerstva koji je u grupi od oko 60 srpskih lekara blokiranih na frankfurtskom aerodromu.

Dimitrijević je rekao da je konzul Branko Radovanović s našim putnicima i trudi se da pronađe rešenje.

Dimitrijević je izjavio da je let iz Lisabona na kom je bila velika grupa od oko 100 srpskih lekara kasnio u dolasku na aerodrom u Frankfurtu, na kom ih nije sačekao avion kojim je trebalo da odlete za Beograd.

"Mi smo doktori iz Beograda, ima nas otprilike 60 i došli smo ovde u 22:45. Od tada kreće čekanje u redu da se rebukiramo, a oni su u 12:00 zatvorili šaltere i rekli "vidimo se u šest ujutru". Neprofesionalno ponašanje, oni očigledno ovde imaju neki problem. Stvari nismo uzeli niti ćemo uzeti , jer ne možemo da dođemo do kofera. I neće nam ih ni vratiti sve do sledećeg leta", izjavio je Dimitrijević za Tanjug.

On je naveo da su putnicima iz Srbije danas ponuđeni neki letovi koji su planirani za sutra u 11 časova i da im je ponuđen hotelski smeštaj.

"Neizvesno je da li ćemo i sutra ući na te letove. Odavno se ovako nešto nije desilo, Sto lekara iz različitih oblasti je ovde blokirano. Svaki peti službenik radi", naveo je Dimitrijević.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Evropa