Izbori 2022

Dveri i deo POKS-a potpisali sporazum: Obradović kandidat za predsednika, Parandilović za gradonačelnika

Komentari

Autor: Fonet

16/02/2022

-

14:06

Dveri i deo POKS-a potpisali sporazum: Obradović kandidat za predsednika, Parandilović za gradonačelnika
Dveri i deo POKS-a potpisali sporazum: Obradović kandidat za predsednika, Parandilović za gradonačelnika - Copyright Tanjug/Rade Prelić

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Dveri Boško Obradović i predsednik dela Pokreta obnove kraljevine Srbije (POKS) Žika Gojković potpisali su koalicioni sporazum i najavili da će te dve političke organizacije zajedno nastupiti na predsedničkim, parlamentarnim i lokalnim izborima.

Obradović je na konferenciji za novinare rekao da će on biti biti predsednički kandidat liste Boško Obradović - Srpski pokret Dveri - POKS - Miloš Parandilović - Patriotski blok za obnovu kraljevine Srbije, a da će Miloš Parandilović biti nosilac liste za Beograd.

Obradović je naveo da Dveri i POKS objedinjava potpuno istovetan stav po pitanju očuvanja Kosova u sastavu Srbije, naglasivši da su ljudi koji veruju u Boga, "za kralja i otadžbinu".

Tanjug/Rade Prelić

 

Ovo je jedina izborna lista koja se zalaže za obnovu monarhije, a ostale su republikanske, rekao je Obradović i dodao da je njegov cilj da bude poslednji predsednik i da se stvore preduslovi za obnavljanje monarhije.

Gojković je rekao da će koalicija promeniti sistem kojim vlada kult ličnosti i da je to razlika između te koalicije i svi ostalih političkih stranaka. On je kazao da je koalicija iskreni treći put kojim niko nije išao i pozvao sve koji su shvatili posledice "zla republikanskog sistema" da im se pridruže.

Dodao je da žele nacionalno jedinstvo koje će biti plod istine, a ne laži kojima je društvo trovano od 1945. godine. Rekao je da Srbija nije neutralna jer sarađuje i sa NATO i sa Rusijom, a da se koalicija Svim srcem za Srbiju zalaže za pravu neutralnost. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Talk of the town