Izbori 2022

Škoro odustao od kandidature za predsednika Srbije: "Ne želim da budem deo predstave u kojoj se unapred znaju pobednici"

Komentari

Autor: Tanjug

13/03/2022

-

14:51

Škoro odustao od kandidature za predsednika Srbije: "Ne želim da budem deo predstave u kojoj se unapred znaju pobednici"
Škoro odustao od kandidature za predsednika Srbije: "Ne želim da budem deo predstave u kojoj se unapred znaju pobednici" - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

veličina teksta

Aa Aa

Novinar Srđan Škoro odustao je od kandidature za predsednika Srbije, a glavni razlog za to je što nije želeo da bude, kako kaže, deo "dogovorene izborne predstave u kojoj se unapred znaju pobednici". Škoro je za Tanjug naveo da je dodatni razlog njegovog odustajanja od kandidature što nije uspeo da skupi dovoljno novca za kampanju, a nije hteo da pristane na, kako je rekao, kombinacije i kalkulacije koje bi na bilo koji način ukaljale njega i njegovu kandidaturu.

"Vidim da se mnogi raduju što sam odustao i utrkuju se ko će pre o tome da izvesti javnost. Da su tako bili ekspeditivni u praćenju mojih aktivnosti danas bi pričali drugu priču. U svakom slučaju ako išta ima dobro od najave moje kandidature, to je da sam sve političke kameleone i ljigavce isterao na čistac", rekao je Škoro.

Dodao je i da da će opoziciji pružiti onoliko podrške koliko je i on dobio od njih. Škoro je ocenio da su naša država i narod "u ozbiljnom problemu" i dodao da to stanje ne može da reši ni postojeća vlast ni opozicija.

"Posle 3. aprila biće nam potrebno ozbiljno resetovanje ako mislimo da opstanemo na ovim prostorima", poručio je Škoro.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Talk of the town