Izbori 2022

Toma Fila izašao iz bolnice: Funkcioner SPS hospitalizovan zbog astmatičnog napad, posetio ga Dačić

Komentari

Autor: Tanjug

19/03/2022

-

18:48

Toma Fila izašao iz bolnice: Funkcioner SPS hospitalizovan zbog astmatičnog napad, posetio ga Dačić
Ivica Dačić i Toma Fila - Copyright Tanjug/Privatna arhiva

veličina teksta

Aa Aa

Kandidat Socijalističke partije Srbije (SPS) za gradonačelnika Beograda Toma Fila, nakon tri dana provedena u bolnici zbog astmatičnog napada, uspešno se oporavlja kod kuće, a prvi prijatelj koji ga je posetio je Ivica Dačić, lider SPS i kandidat te stranke premijera Srbije, saopšteno je danas iz SPS.

"Naš drug i gospodin Toma je pravi primer kako se živi, radi i voli bez obzira na okolnosti ili nepovoljne situacije koje nas sve ponekad snađu. Posetio sam ga samo da bih se uverio da je duh i šarmerski odnos prema životu neuništiva kategorija koja Tomu najbolje definiše'', poručio je Dačić.

Dačić ističe da kada je Fili predložio kandidaturu za gradonačelnika grada Beograda, nije ni sumnjao da će svojim i ljudskim i profesionalnim kvalitetima, a pre svega svojim znanjem i iskustvom biti pravi predstavnik SPS i socijalističkih ideja.

''Sada sam miran i siguran jer je Toma zdrav i više nego ikada rešen da se dokaže i pokaže kao budući gradonačelnik Beograda", izjavio je Dačić.

Toma Fila navodi da se oseća odlično i da je spreman da nastavi borbu za lepši Beograd, ali da bez podrške u životu čovek ne može da napreduje i daje svoj maksimum.

"Posle nekoliko dana u bolnici, danas sam kod kuće i želim svima da zahvalim na pokazanoj brizi i divnim rečima za moj brzi oporavak. Srećan sam na iskrenim prijateljima koje imam i koji su moj oslonac i podrška i u dobrim i u izazovnim životnim trenucima. Mojim partijskim drugovima i svim Beograđanima poručujem da sam spreman da nastavimo borbu za bolji i lepši Beograd i kvalitetniji život svih koji u Beogradu žive i koji Beograd vole", izjavio je Fila.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Talk of the town