Izbori 2022

Tadić: Učinićemo sve da Kragujevac bude opet grad razvoja

Komentari

Autor: Tanjug

20/03/2022

-

12:49

Tadić: Učinićemo sve da Kragujevac bude opet grad razvoja
Boris Tadić - Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

veličina teksta

Aa Aa

Nosilac parlamentarne liste koalicije "Ajmo ljudi“ i predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić, kao i više kandidata za poslanike te liste razgovarali su s Kragujevčanima o problemima ovog grada. Tadić je rekao da će učiniti sve da se ponovo pokrene investicioni ciklus i da je sadašnja vlast zaustavila razvoj Kragujevca.

"U vreme naše vlasti mnogo smo investirali u Kragujevac i uložili mnogo energije kako bi se podigla auto industrija i visokotehnološke kompanije koje bi menjale životni standard građana. Tada je Kragujevac od grada koji je bio među najranjenijim u vremenu devedesetih godina postao grad koji nosi razvoj", rekao je Tadić.

Tadić tvrdi da aktuelna kragujevačka vlast ništa nije uradila da se obezbedi proizvodnja drugog modela automobila.

"Deluje kao da su želeli da to što smo mi uradili u domenu autoindustrije utihne", dodao je on.

"Mi ćemo sve učiniti da ponovo pokrenemo taj investicioni ciklus, verujem nakon pobede već na ovim ili na nekim budućim izborima, zato što bez takvog visokotehnološkog razvoja nije moguće obezbediti ni razvoj Šumadije, ni cele Srbije", rekao je Tadić.

Stefan Novaković iz pokreta ”1 od 5 miliona” i kandidat za narodnog poslanika koalicije ”Ajmo ljudi” istakao je da su mu mladi iz Kragujevca poručili da ih je vlast u ovom gradu potpuno skrajnula.

"I zato pozivam da 3. aprila svi zajedno zaokružimo republičku listu broj 14, zato što mladi najbolje znaju šta je potrebno mladima", istakao je on.

U poseti Kragujevcu bili su i kandidati Nada Kolundžija, Goran Bogdanović, Vojislav Janković, Stefan Novaković, general u penziji Petar Radojčić i profesor Dragoslav Šumarac, saopšteno je iz koalicije "Ajmo ljudi".

Komentari (0)

Talk of the town