Izbori 2022

Miroslav Aleksić: Na izborima važan svaki glas, poslednja prilika za izgradnju normalne države

Komentari

Autor: Tanjug

25/03/2022

-

17:09

Miroslav Aleksić: Na izborima važan svaki glas, poslednja prilika za izgradnju normalne države
Koalicija "Ujedinjena Srbija" - Copyright Tanjug/Tara Radovanović

veličina teksta

Aa Aa

Potpredsednik Narodne stranke i treći na listi "Ujedinjeni za pobedu Srbije" Miroslav Aleksić poručio je danas da je na predstojećim izborima važan svaki glas jer više nema prava na grešku.

"Poslednja prilika za izgradnju normalne države ukazaće se posle okončanja Vučićeve vladavine", rekao je Aleksić u intervjuu za portal "Subotičke", saopštila je Narodna stranka.

Aleksić je dodao da će tada, kako kaže, osnovni zadatak biti "ponovna izgradnja države", odnosno "uspostavljanje sistema vladavine institucija koji sada ne postoji".

"Uspostavićemo vladavinu prava, koja podrazumeva set zakona o lustraciji, oduzimanju nelegalno stečene imovine i specijalnom tužiocu za visoku korupciju", rekao je Aleksić.

On je rekao da listu "Ujedinjeni za pobedu Srbije" čine dosledni ljudi dokazani u svojim profesijama, koji se, ističe, bore protiv kriminala i korupcije, dok su u vrhu SNS-a "svi koji su izazivali nestabilnost, mržnju i podele".

"Srbiju su okupirali Vučić i grupica oko njega i oni se ponašaju kao da je cela država njihovo nasledstvo, i zato sada Srbija više liči na pleme koje vodi poglavica nego na uređenu državu", poručio je Aleksić i dodao da sela izumiru, jer je "poljoprivreda uništena u poslednjih deset godina".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Talk of the town