Izbori 2022

Janković u Mladenovcu: Raspodela sredstava Grada biće pravednija

Komentari

Autor: Tanjug

26/03/2022

-

10:23

Janković u Mladenovcu: Raspodela sredstava Grada biće pravednija
Vladeta Janković - Copyright Tanjug/Zoran Žestić

veličina teksta

Aa Aa

Kandidat za gradonačelnika koalicije "Ujedinjeni za pobedu Beograda" Vladeta Janković obećao je da će, ako na predstojećim izborima osvoji poverenje birača, raditi na pravednijoj raspodeli sredstava Grada Beograda.

"U Mladenovcu bismo pre svega rešili problem vodosnabdevanja, to je vitalna stvar, modernizovali bismo dom zdravlja i zaposlili odgovarajući broj lekara", rekao je Janković, tokom jučerašnjeg predstavljanja programa, u sklopu kampanje "Beograd te zove", građanima Mladenovca.

On je takođe kazao da se, posle ovoga moramo pozabaviti i problemom pijace, uslovi su nehigijenski i to isto ugrožava zdravlje ljudi.

"Najveći problem ovde je nezaposlenost, zabrinjava broj od 12.000 nezaposlenih", rekao je Janković.

Janković je, kako je saopštila koalicija "Ujedinjeni za pobedu Beograda", rekao da "naprednjaci ovde za deset godina nisu doveli investitore" i da se "problem može se rešiti, ali ne preko noći".

"Mi želimo da uspostavimo odnose koji će se zasnivati na istini, da nema tajnih poslova i tajnih ugovora", rekao je kandidat za gradonačelnika koalicije "Ujedinjeni za pobedu Beograda".

On je posetio Mladenovac s Vladimirom Pajićem, članom svog tima, Dejanom Bulatovićem i Sinišom Kovačevićem, kandidatima za narodne poslanike.

Komentari (0)

Talk of the town