Izbori 2022

Dačić poručio da će kao premijer štititi nacionalne interese: Nema ulaska u NATO

Komentari

Autor: FoNet

26/03/2022

-

20:50

Dačić poručio da će kao premijer štititi nacionalne interese: Nema ulaska u NATO
Dačić poručio da će kao premijer štititi nacionalne interese: Nema ulaska u NATO - Copyright FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIC/

veličina teksta

Aa Aa

Lider Socijalističke partije Srbije (SPS) i predsednik parlamenta Ivica Dačić izjavio je danas da će kao premijer štititi nacionalne interese, uz poruku "nema ulaska u NATO".

Dačić je naveo da je za Srbiju najbolje da on bude premijer, Aleksandar Vučić šef države, a Toma Fila gradonačelnik Beograda.

Prema Dačićevim rečima, Beograd je centar Jugoistočne Evrope, koji svi iz regiona mrze, a rado bi u njemu živeli i žive.

"Hrvati su poslednji narod na svetu koji treba nekome da govori koju stranu treba Srbija da zauzme što se tiče rata u Ukrajini", izjavio je Dačić.

On je rekao da Republika Srpska nije genocidna tvorevina, već rezultat mudre politike tadašnjeg šefa srpske države Slobodana Miloševića i SPS.

"Onaj ko je u sukobu u Ukrajini protiv Rusije je protiv Srbije i njenih nacionalnih interesa", izjavio je Dačić.

Kandidat za gradonačelnika Beograda Fila rekao je da je Dačić najinteligentniji i najsposobniji političar, zbog čega je prihvatio ponudu da bude kandidat.

Fila je izjavio da želi da se posveti svakom građaninu i pozvao je Beograđane da 3. aprila glasaju za sebe, komšije i Beograd.

Aleksandar Antić je rekao da je došlo vreme da Novi Beograd ponovo bude "crveni", kao nekad. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Talk of the town