Izbori 2022

Održana završna konvencija koalicije "Ujedinjeni za pobedu Srbije", Ponoš: Imamo još tri dana da pokrenemo Srbiju

Komentari

Autor: Fonet

31/03/2022

-

20:01

Održana završna konvencija koalicije "Ujedinjeni za pobedu Srbije", Ponoš: Imamo još tri dana da pokrenemo Srbiju
Održana završna konvencija koalicije "Ujedinjeni za pobedu Srbije", Ponoš: Imamo još tri dana da pokrenemo Srbiju - Copyright Tanjug/AP/Marko Drobnjaković

veličina teksta

Aa Aa

Koalicija "Ujedinjeni za pobedu Srbije" održala je večeras završnu predizbornu konvenciju na kojoj su se obratili predsednički kandidat i nosioci lista za republičke i beogradske izbore.

Predsednički kandidat koalicije Zdravko Ponoš pozvao je birače da razgovaraju sa komšijama, rođacima, prijateljima, i da vide da li će im glasanje za dosadašnju vlast oduzeti još godina života.

"Imamo još tri dana da pokrenemo Srbiju, ili da imamo još četiri-pet godina robije", rekao je Ponoš na završnoj konvenciji opozicionog bloka Ujedinjeni za pobedu Srbije.

On je ukazao da građani treba da sa komšijama pričaju o farntomskim glasačkim listićima, o pretnjama koje upućuje ministar unutrašnjih poslova, kao i o porukama koje im upućuje "odlazeći predsednik" Aleksandar Vučić "iz mraka režimskih televizija".

Nosilac parlamentarne liste ujedinjeni za pobedu Srbije Marinika Tepić ocenila je da je "zrelo da se završi sa sadašnjim zlom koje čini vlast, a rešenje za to je glasanje u nedelju". "Uplašili su se kao miševi. I treba da se plaše, zato što će odgovarati za sva nepočinstva koja su počinili", rekla je Tepić.

Tanjug/Rade Prelić

 

Nosilac liste za Beograd Vladeta Janković izjavio je da posle izbora obećava "da će svaki građanin znati isto koliko i gradonačelnik i ništa manje od toga". Janković je rekao da će se zabraniti gradnja na Makišu, da je važnije napraviti kanalizaciju u Borči nego "lickati" Beograd na vodi i da je to redosled prioriteta koji će se poštovati.

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas izjavio je danas da će sa ponosom reći da su patriote i da neće nikad mrzeti komšije.

"Srbija nije mržnja. Srbija nije lopovluk, neznanje, laž, bahatost i izdaja. Srbija je sve suprotno od toga. Srbija je ljubav. Srbija je ljubaznost, pamet i poštenje. Srbija su dobri ljudi. Srbija je to da čuvamo sebe i svoje. Da čuvamo naše reke, naš vazduh, našu zemlju, našu ekonomiju, a razvijanje domaće ekonomije je patriotizam" rekao je Đilas.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Talk of the town