Izbori 2022

Jovanović: Koalicija NADA ponudila konkretna rešenja problema

Komentari

Autor: Fonet

30/03/2022

-

21:38

Jovanović: Koalicija NADA ponudila konkretna rešenja problema
Jovanović: Koalicija NADA ponudila konkretna rešenja problema - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

veličina teksta

Aa Aa

Predsednički kandidat koalicije NADA Miloš Jovanović rekao je danas da se ideje njihove koalicije falsifikuju i da je NADA jedina osim dijagnoze problema ponudila i konkretna rešenja i među prvima se izjasnila protiv uvođenja sankcija Rusiji zbog vojne operacije u Ukrajini.

On je na završnoj konvenciji u Kombank dvorani poručio da je kosovski zavet utkan u srpsku istoriju i nacionalno biće i da bi se onog trenutka kada bi neko priznao nezavisnost Kosova i Metohije izgubio smisao celokupne srpske istorije. "Nema odustajanja od naše kolevke Kosova i Metohije", poručio je Jovanović.

Kada je u pitanju obnova kraljevine, Jovanović je naglasio da će kada postane predsednik pokrenuti pitanje promene oblika društvenog uređenja. Pesnik Matija Bećković je napomenuo da ni u jednoj monarhiji nisu svi monarhisti, ali da ne poriču da su monarhija i da kralj ima svoja ljudska i kraljevska prava, pa da ne treba ni Srbija da bude izuzetak.

Nosilac liste za parlamentarne izbore Božidar Delić naglasio je da je kampanja koalicije NADA bila veoma kratka i u skladu sa mogućnostima, ali da je bila ubojita. Delić je kazao da je Srbija odavno kuća bez domaćina, a da davanjem podrške Milošu Jovanoviću ljudi veruju da on može biti domaćin Srbije, a Vojislav Mihailović domaćin Beograda.

Mihailović, koji je nosilac liste za beogradske izbore, podsetio je da je bio gradonačelnik u "najteže doba za Beograd, dok su padale bombe" i da je u to vreme sve u gradu funkcionisalo, te da se niko do sada nije žalio na tadašnje upravljanje gradom.

Preporuka za vas

Komentari (3)

Nikola123

31.03.2022 10:07

Slazem se, stvarno imate konkretna resenja koja treba podrzati!

Milenaa

31.03.2022 10:07

Apsolutno se slazem sa vama! Imate moj glas

Davidd

31.03.2022 10:09

NADA do pobede!! Treba vam dati priliku

Talk of the town