Izbori 2022

Janković: Kampanja neravnopravna, Ponoš: Razgovaraćemo s građanima gde god bude prilike

Komentari

Autor: Fonet

17/03/2022

-

19:10

Janković: Kampanja neravnopravna, Ponoš: Razgovaraćemo s građanima gde god bude prilike
Janković: Kampanja neravnopravna, Ponoš: Razgovaraćemo s građanima gde god bude prilike - Copyright Tanjug/JADRANKA ILIC

veličina teksta

Aa Aa

Kandidat Ujedinjene Srbije za gradonačelnika Beograda Vladeta Janković izjavio je na konferenciji za novinare da im je hotel u Beogradu otkazao prostor 12 sati pre održavanja zakazane tribine, i da je to šesti takav slučaj u Beogradu.

Janković to smatra dokazom da je kampanja za izbore neravnopravna i da vladajuća stranka koristi sva sredstva da ometa kampanju.

"Ista ta SNS na vlast je došla na poštenim izborima, na kojima je svako imao istu priliku, a sada ne dopuštaju drugima da imaju istu takvu šansu", ocenio je Janković.

On je rekao da im se nisu odazvale skupštine opština koje pripadaju svima. Prema njegovim rečima, uprava hotela je dan ili dva pre toga primila novac i potvrdila održavanje skupa.

Kandidat Ujedinjene Srbije za predsednika Srbije Zdravko Ponoš rekao je da su tim činom dobili veću pažnju nego da su bili unutra.

Ponoš je ocenio da to pokazuje ko kako gleda na Srbiju i da će oni pokušavati sa građanima da razgovaraju gde god bude prilike.

On je ocenio da se u Evropi dešavaju tektonske promene, najveće od '80-ih godina prošlog veka, i da će na tom talasu zbog Ukrajine neko uhvatit svoju šansu i nadoknatidi 10 i 20 godina koje zaostaje ili potonuti.

"Srbija će, ako ostane aktuelnaa vlast - potonuti", ocenio je Ponoš.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Talk of the town