Izbori 2022

Jeremić: Uvreda je svaka insinuacija da Narodna stranka nije bezrezervno podržala Zdravka Ponoša

Komentari

Autor: Tanjug

12/04/2022

-

18:06

Jeremić: Uvreda je svaka insinuacija da Narodna stranka nije bezrezervno podržala Zdravka Ponoša
Jeremić: Uvreda je svaka insinuacija da Narodna stranka nije bezrezervno podržala Zdravka Ponoša - Copyright Fonet/Milica Vučković

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić demantovao je danas da su raspuštena četiri opštinska odbora te stranke zbog podrške predsedničkom kandidatu Zdravku Ponošu.

"Raspušten je samo jedan odbor i to zbog nepoštovanja unutarstranačke procedure. Svi ostali odbori i povereništva Narodne stranke, a ima ih više od 100 u Srbiji, i dalje su u punoj funkciji. Ponosan sam na učinak Narodne stranke i na naš doprinos zajedničkoj borbi protiv autokratskog režima na prethodnim izborima", rekao je Jeremić na konferenciji za novinare.

Jeremić je u prisustvu svih članova Predsedništva Narodne stranke i budućih narodnih poslanika i odbornika rekao da je i za njega, ali i za sve te ljude čista uvreda svaka insinuacija da Narodna stranka nije bezrezervno podržala Zdravka Ponoša.

Dodao je da su članovi Narodne stranke širom Srbije skupljali potpise, učestvovali u kampanji i branili glasove koalicije i predsedničkog kandidata, koga je Narodna stranka podržala, "uprkos tome što ga je jednostrano nametnuo Dragan Ðilas".

"To smo učinili kako bismo sačuvali jedinstvo opozicije", zaključio je Jeremić.

Preporuka za vas

Komentari (1)

Talk of the town