Aktuelno iz kulture

Zbog velikog interesovanja zakazana još dva izvođenja koncerta "Disney 100" u MTS Dvorani

Komentari

Autor: Tanjug

12/10/2023

-

14:02

Zbog velikog interesovanja zakazana još dva izvođenja koncerta "Disney 100" u MTS Dvorani
Zbog velikog interesovanja zakazana još dva izvođenja koncerta "Disney 100" u MTS Dvorani - Copyright Promo

veličina teksta

Aa Aa

Zbog velikog interesovanja, zakazana su dva datuma gala događaja  "Disney100: koncert" u mts Dvorani 5. i 7. novembra u 19.30, a sada je otvoren i dodatni termin, kako bi u programu mogli da uživaju svi ljubitelji "čuda" koje obeležava 100 godina pa će pored prvobitnog termina 5. novembra u 19.30h biti održan i par sati ranije u 16.30h. 

Na gala koncertu nastupiće Simfonijski orkestar RTS, pod dirigentskom palicom maestra Bojana Suđića, a od pevača će u  koncertnom spektaklu učestvovati : Marko Luis, Ivana Peters, Jelena Gavrilović, Dušan Svilar, Lejla Hot, Marko Marković, Milan Atonić, Irina Arsenijević. Svi oni su, osim Marka Luisa i Ivane Peters do sada učestvovači u domaćim Disney sinhronizacijama. 

Tokom Disney 100 koncerta, ansambl Simfonijskog orkestra RTS zajedno sa maestrom Bojan Suđićem  i pomenutim solistima izvešće preko 20 kultnih Diznijevih pesama koje obuhvataju više generacija. 

Na koncertu će biti predstavljena muzika i inserti iz omiljenih animiranih klasika kao što su "Mala sirena", "Uspavana lepotica", "Aladin", "Lepotica i zver" tako i u izvedbama savremenih Diznijevih naslova "Zaleđeno kraljevstvo", "Priča o igračkama", "Enkanto: Magični svet"

Beograd se sa ponosom pridružuje gradovima širom sveta u proslavi 100 godina Diznijeve priče i nezaboravne muzike.

"Produkcija Disney100: Koncert" zajednički sprovode MCF MegaCom Film, distributer Disney filmova za Srbiju i mts Dvorana po licenci kompanije Disney Concerts.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura