Aktuelno iz kulture

Madona započela turneju nastupom u Londonu: "Nisam verovala da ću preživeti"

Komentari

Autor: Tanjug

18/10/2023

-

11:26

Madona započela turneju nastupom u Londonu: "Nisam verovala da ću preživeti"
Tanjug/AP/Evan Agostini - Copyright Tanjug/AP/Evan Agostini

veličina teksta

Aa Aa

Madona je započela turneju "Celebration" u Londonu, koja je odlagana zbog bolesti koja je zadesila ovu pop ikonu, prenosi CNN.

Pevačica, koja je u avgustu napunila 65 godina, u subotu je izašla na pozornicu u O2 Areni u Londonu u dugo očekivanom debiju svoje iznenađujuće potresne nove svetske turneje "Celebration", koja je odložena nakon što je tokom leta morala da bude hitno hospitalizovana, prenosi CNN.

Ona se tokom nastupa osvrnula na svoje zdravstvene probleme, rekavši da je ovo za njhu bila "luda godina".

Madona se u junu borila sa bakterijskom infekcijom zbog koje je otkazala prvi deo turneje "Celebration" u Severnoj Americi.

"Nisam mislila da ću uspeti da preživim. Nisu ni moja deca mislila da ću preživeti. Zaboravila sam na tih pet dana između života i smrti", izjavila je Madona.

U skladu sa nazivom "Celebration", Madona je ove koncerte osmislila kao proslavu i podsećanje na svoju briljantnu karijeru i u skladu s tim izvela čak 40 hitova iz svoje četiri decenije duge karijere, ali i akustičnu verziju pesme Glorije Gejnor "I Will Survive".

Uz Madonu je u jednoj od pesama nastupila i njena ćerka Mersi Džejms, koja je na klaviru odsvirala uvod za pesmu "Bad Girl".

Takođe, u izvođenju hita "Vogue" na sceni su joj se pridružile i Lurd Leon i bliznakinje Stela i Ester.

Madona je tokom nastupa odala počast i kolegama koji su preminuli,  poput Prinsa i njegovog hita "Let’s Go Crazy", Šinejd O’Konor, i prijateljima koji su umrli od side, poput Fredija Merkjurija i Kita Haringa.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura