Aktuelno iz kulture

Swedish House Mafia objavili novu pesmu posle gotovo 10 godina pauze

Komentari

Autor: DJ Mag

26/07/2021

-

18:26

Swedish House Mafia objavili novu pesmu posle gotovo 10 godina pauze
Swedish House Mafia objavili novu pesmu posle gotovo 10 godina pauze - Copyright Pritscreen/Youtube/Swedish House Mafia

veličina teksta

Aa Aa

Švedski trio Swedish House Mafia objavio je novi singl "Lifetime" sa 070 Shake i Taj Dola snima novi album "Paradise Again", a uskoro bi trebalo da izađe i njihov novi album "Paradise Again".

Sastav koji čine Aksvel, Stiv Anđelo i Sebastijan Ingroso, važi za utemeljivače elektronske dens muzike s početka druge decenije 21. veka, ali nove pesme nisu objavljivali gotovo 10 godina. 

"Mislim da smo ovog puta seli i samo počeli da nabacujemo ideje o tome kakva muzika nam se sviđa, a sve se svodi na to kako se osećamo", rekao je Anđelo u intervjuu za Epl 1.

"Ova pesma je za slušalice, dok se vozite metroom ili u autu ili šetate. Radite šta želite... Ona je kao Swedish House Mafia u blenderu", izjavio je Anđelo, prenosi DJ Mag.

"Lifetime", nazvana po Aksvelovom nastupu na Ultra festivalu 2018. objavljena je dan nakon što je lansirana pesma i spot "It Gets Better".

Ovog puta, primetan je sint-pop uticaj Daft Punk i Gesaffelstein, a producenti kažu da album nije sniman da "zadovolji digitalno tržište", nego da stvore muziku koju vole.

Priredila: S. R.

Komentari (0)

Kultura