Aktuelno iz kulture

Pozorište na Terazijama zbog izlivanja vode otkazalo predstavu

Komentari

Autor: Tanjug

03/11/2023

-

15:13

Pozorište na Terazijama zbog izlivanja vode otkazalo predstavu
Pozorište na Terazijama zbog izlivanja vode otkazalo predstavu - Copyright Pozoriste na Terazijama

veličina teksta

Aa Aa

Pozorište na Terazijama moralo je zbog tehničkih problema na sceni da otkaže večerašnje izvođenje predstave "Veče mjuzikla na Terazijama“, potvrđeno je Tanjugu.

"Nažalost, imamo višegodišnjih problema sa poplavama u pozorištu, ali od sinoć je problem kulminirao sa vodom koja se izliva direktno na scenu iz stambene zgrade iznad nas. Sa tom stambenom zajednicom delimo zgradu i u nju, razume se, nemamo pristup", rekao je Tanjugu v.d. direktora Pozorišta na Terazijama Rade Marjanović.

Prema njegovim rečima, problem se ne može rešiti bez nadležnih službi koje su već kontaktirali, a "zbog mokrih strujnih instalacija i scenske mehanike, ali i bezbednosti zaposlenih", pozorište mora obustaviti rad.

Tanjug/Nemanja Jovanović

Rade Marjanović

Marjanović je dodao da se nada da je otkazana samo večerašnja predstava, ali da ne znaju da li će brzo ovaj problem rešiti.

Za večerašnju predstavu "Veče mjuzikla na Terazijama“, ulaznice kupljene onlajn biće stornirane, a sredstva refundirana, dok one kupljene na blagajni mogu biti zamenjene za neki drugi termin ili naslov ili izvršen povraćaj novca, saopštilo je Pozorište na Terazijama.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura