Aktuelno iz kulture

Zvezda "Vešca" o novoj sezoni: "Siri je lik koji će se najviše promeniti tokom serije"

Komentari

Autor: NME

31/01/2024

-

07:25

Zvezda "Vešca" o novoj sezoni: "Siri je lik koji će se najviše promeniti tokom serije"
Zvezda "Vešca" o novoj sezoni: "Siri je lik koji će se najviše promeniti tokom serije" - Copyright Prinstscreen YouTube/Netflix

veličina teksta

Aa Aa

Serija "Veštac" (The Witcher), koja se snima prema planetarno popularnim istoimenim romanima Andžeja Sapkovskog, uskoro će dobiti četvrti nastavak u kom će naslovnu ulogu od Henrija Kavila preuzeti Lijam Hemsvort. Freja Alen, koja tumači lik princeze Siri, kaže da je uzbuđena zbog početka snimanja i nagoveštava kako će se dobro poznati likovi promeniti u novoj sezoni.

"Vrlo sam zahvalna što Siri ima interesantnu priču do samog kraja. Ako se setite kakva je bila na početku serije, na kraju priče biće sasvim drugačija i ona je lik koji će se možda i najviše promeniti tokom serije, na čemu sam veoma zahvalna", rekla je Alen za NME.

Glumica je takođe ukazala na to da će "nova sezona biti sasvim drugačija".

Alen nije komentarisala promenu glavnog glumca u seriji, nakon što je Henri Kavil napustio taj Netfliksov projekat. 

Ona trenutno igra u niskobudžetnom hororu "Baghead", a kaže da bi volela da radi i na drugačijim projektima.

"Bilo bi lepo da dobijem priliku da iskusim i nešto što nije neprirodno. Voelela bih nešto potpuno ogoljeno, što se tiče samo glume. Definitivno me privlače mračne stvari, ali bih volela da radim mešavinu svega. Želim da se bavim pomalo svakim od svetova", zaključila je glumica.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura