Aktuelno iz kulture

Steže se obruč: Objavljen prvi trejler poslednje sezone "La Casa de Papel"

Komentari

Autor: Variety

03/08/2021

-

11:32

Steže se obruč: Objavljen prvi trejler poslednje sezone "La Casa de Papel"
Steže se obruč: Objavljen prvi trejler poslednje sezone "La Casa de Papel" - Copyright Prinstscreen YouTube/La Casa De Papel

veličina teksta

Aa Aa

Netfliks je objavio trejler za prvih pet epizoda poslednje sezone hit serije "La Casa de Papel" (Kuća od papira), koje će biti dostupne od 3. septembra na tom striming servisu, javlja Varajeti.

U ovom bloku epizoda, banda se suočava sa najtežim trenucima, kada gubi jednog od članova. Inspektorka Sijera (Najva Nimri) uhvatila je Profesora (Alvaro Morte), a on po prvi put nema plan bekstva. 

U trejleru čujemo i Tokio (Ursula Korbero), koja opisuje da joj je sto sati provedenih u Kraljevsku kovnicu novca delovalo kao sto godina. Takođe, Profesor otkriva da je rezervoar za kišnicu otkriven i da pukovnik Tamajo (Fernando Kajo), okuplja vojsku da uđe u Kovnicu.

Između ostalih, u seriji igra i srpski glumac Darko Perić, koji tumači lik Helsinkija, člana bande i srpskog vojnog veterana, a tu je i Luka Peroš, hrvatski glumac koji igra Marseja.

U seriji glume i Ursula Korbero, Itziar Ituno, Alvaro Morte, Migel Heran, Pako Tous, Pedro Alonso, Darko Perić i Alba Flores.

"Casa de Papel" (Kuća od papira) je španska pljačkaška serija autora Aleksa Pina. Bavi se dugo pripremanim napadom na Kraljevsku kovnicu Španije. Prvobitno je bila zamišljena kao mini serija i prikazivana je na španskoj mreži Antena 3. Antena 3 je distribuirala seriju u Španiji pre nego što je prava otkupio Netfliks. 

Priredila: S. R.

Komentari (0)

Kultura