Aktuelno iz kulture

Stiže "savremeni vestern" sa zvezdanom postavom: Hoakin Finiks, Ema Stoun, Pedro Paskal i Ostin Batler zajedno u filmu

Komentari

Autor: NME

13/03/2024

-

17:54

Stiže "savremeni vestern" sa zvezdanom postavom: Hoakin Finiks, Ema Stoun, Pedro Paskal i Ostin Batler zajedno u filmu
Stiže "savremeni vestern" sa zvezdanom postavom: Hoakin Finiks, Ema Stoun, Pedro Paskal i Ostin Batler zajedno u filmu - Copyright AP/Scott Garfitt/Invision/AP, Ashley Landis, Jordan Strauss/Invision/AP, Evan Agostini/Invision/AP

veličina teksta

Aa Aa

Ari Aster, čuveni holivudski reditelj, koji je poznat po ostvarenjima kao što su "Midsommar", "Hereditary" i "Beau Is Afraid", snima novi film i to sa blistavim glumačkim ansamblom.

Potvrđeno je da će glavne uloge u "savremenom vesternu" pod nazivom "Eddington", igrati Hoakin Finiks, Ema Stoun, Pedro Paskal i Ostin Batler, kao i Luk Grajms, Didra O'Konel, Majkl Vord i Klifton Kolins.

Hoakin je već sarađivao sa Asterom i to u prošlogodišnjem "Beau Is Afraid", piše NME.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A24 (@a24)

Još se ne zna o čemu će se raditi u novom filmu, koji je njegovo četvrto dugometražno ostvarenje i četvrta saradnja sa studiom A24. 

Pažnju je privukao prvencem "Hereditary" koji je prema mišljenju mnogih, bio najbolji horor 2018. godine. Usledio je ništa manje hvaljen "Midsommar" 2019, a zatim i "Beau Is Afraid", crna "kafkijanska" komedija o anksioznom čoveku, koji se putujući kući na godišnjicu smrti oca, suočava sa svojim najvećim fobijama.

Kritika je bila podeljena po pitanju tog filma. Dok su jedni hvalili ambicioznost Asterovog poduhvata, drugima je smetala konfuzna priča i dugo trajanje od čak tri sata.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura